Ελλάδα

Ελασσόνα: Στο πατρικό της πήγαινε η 38χρονη – Αύριο θα γινόταν ο γάμος και η βάπτιση

Το μωρό ήταν σε ειδικό καθισματάκι, αλλά στη θέση του συνοδηγού.
Ακούστε το άρθρο

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ελασσόνας στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του μικρού βρέφους 10 μηνών, που το απόγευμα της Πέμπτης έχασε τόσο απροσδόκητα τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στον επαρχιακό δρόμο Ελασσόνας – Κεφαλόβρυσου στο ύψος της λίμνης.

Το αυτοκίνητο οδηγούσε η 37χρονη μητέρα του άτυχου παιδιού ενώ το μωρό βρισκόταν σε ειδικό καθισματάκι για παιδιά, αλλά τοποθετημένο στη θέση του συνοδηγού. Η μητέρα έχασε ξαφνικά τον έλεγχο, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε παρακείμενο δέντρο. Ο πατέρας δεν ήταν εντός του αυτοκινήτου και ενημερώθηκε εκ των υστέρων για το τραγικό συμβάν.

Όπως δήλωσε στο thelarissapaper κάτοικος της περιοχής, το ζευγάρι αυτό το Σάββατο ετοίμαζε το γάμο του και ταυτόχρονα τη βάφτιση του μικρού παιδιού τους. Αντί για χαρά όμως μια ολόκληρη κοινωνία έχει βυθιστεί στο πένθος. Φίλοι, συγγενείς και κάτοικοι του χωριού θέλησαν με ένα λουλούδι να αποχαιρετήσουν το μικρό αγγελούδι στο σημείο που έχασε τη ζωή του.

Στο protothema.gr μίλησε ο πρόεδρος του χωριού Κρανιά Ελασσόνας.

«Η μητέρα έφυγε με το μωρό από το σπίτι της για να πάει στο πατρικό της όπου την περίμεναν φίλοι και συγγενείς για να της ευχηθούν αλλά και να κάνει τις τελευταίες ετοιμασίες για το γάμο της και τα βαφτίσια του μωρού. Ήταν ευτυχισμένη με τον μπέμπη της και τον άντρα της. Την αυριανή ημέρα την περίμενε με λαχτάρα αλλά δυστυχώς η μοίρα είχε άλλα σχέδια. Είμαστε πολύ χάλια όλοι μας, αδυνατούμε να το πιστέψουμε» λέει ο κ. Πουρνάρας Δημήτρης.

Όλη η επικαιρότητα