Αγροτικά Ηλεία

«Ελάτε κι Αμαλιάδα…» – Πρόσκληση της Ομάδας Παραγωγών στην υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης

Ακούστε το άρθρο

Να συμμετάσχει στη σημερινή (11 π.μ.) σύσκεψη φορέων που έχει συγκριθεί στο χώρο του Εργατικού Κέντρου Αμαλιάδας για τα προβλήματα καρπουζοπαραγωγών και πατατοπαραγωγών, καλεί η Ομάδα Παραγωγών Αμαλιάδας την υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κα Φωτεινή Αραμπατζή.

Η κα Αραμπατζή σήμερα το πρωί έρχεται στην Ηλεία και συγκεκριμένα για προγραμματισμένη συνάντηση στην Βουπρασία με τους παραγωγούς φράουλας στα γραφεία του συλλόγου «Υρμίνη».

Χθες το πρωί ο πρόεδρος της Ομάδας Παραγωγών κ. Χρήστος Βαλιανάτος έστειλε επιστολή στην κα Αραμπατζή, από την οποία ζήτησε να δώσει το «παρών
στην σύσκεψη της Αμαλιάδας, λόγω του μεγάλου προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί, οι οποίοι καταστρέφονται οικονομικά και μαζί με αυτούς καταρρέει το αγροτικό εισόδημα στην Ηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το «επιτελείο» της υφυπουργού εξέταζε χθες την συμμετοχή της στην σύσκεψη της Αμαλιάδας, μετά από αυτή στην Βουπρασία.

Να σημειωθεί ότι στην σύσκεψη της Ομάδας Παραγωγών έχουν κληθεί να συμμετάσχουν οι βουλευτές του νομού, ο περιφερειάρχης, ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, οι δήμαρχοι και το ΕΒΕ Ν. Ηλείας, ενώ δεν είναι «ανοικτή» για τον κόσμο, ώστε να τηρηθούν στο έπακρο τα μέτρα πρόληψης για τον ιό, μιας και η σύσκεψη πραγματοποιείται σε αίθουσα.

Όλη η επικαιρότητα