Ηλεία

ΕΛΕΑΝΑ Ηλείας: «Χαμογέλα… Μη Σταματάς» την Κυριακή στον Πύργο

Ακούστε το άρθρο

Με κεντρικό μήνυμα «Χαμογέλα…Μη Σταματάς» θα διεξαχθεί φέτος το «Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας» στον Πύργο.

Την δράση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των πολιτών για τις ασθένειες που σχετίζονται με την αρθρίτιδα διοργανώνει και φέτος η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛΕΑΝΑ) Ηλείας

Τα μέλη της ΕΛΕΑΝΑ Ηλείας δίνουν ραντεβού το απόγευμα της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Δικαστηρίων. Εκεί, αρχικά, θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν μια ολιγόλεπτη ομιλία από ιατρούς ρευματολόγους και φυσικοθεραπευτές. Στη συνέχεια θα ξεκινήσει πεζοπορία με κατεύθυνση προς τον παράδρομο της οδού Κατακόλου και επιστροφή στον Πύργο.

«Προσκαλούμε τους συμπολίτες μας να πάρουν μέρος στην δράση και την συμβολική πεζοπορία-περπάτημα αλλά και να γίνουν μέλη του συλλόγου μας έτσι ώστε να δυναμώσει η προσπάθεια που κάνουμε για μείωση των αρνητικών επιπτώσεων της ρευματοπάθειας στην καθημερινότητα μας. Σε όλους όσοι συμμετάσχουν θα προσφερθούν δωρεάν αναμνηστικά t-shirt, ενώ στο τέλος του περπατήματος, όλοι μαζί θα πιούμε ένα καφέ για να γνωριστούμε καλύτερα. Έως τώρα το ενδιαφέρον είναι αυξημένο σε σχέση με την περσινή χρονιά κι αυτό μας χαροποιεί. Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο site της ΕΛΕΑΝΑ (www.arthritis.org.gr), καθώς και στη σελίδα στο Facebook ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α ΗΛΕΙΑΣ»… δήλωσε η πρόεδρος της ΕΛΕΑΝΑ Ηλείας Μαρία Πλάγου.

Όλη η επικαιρότητα