Football League

Ελευθερόπουλος: «Τιμή μου να υπηρετώ τον Ηρακλή και τον λαό του»

Ακούστε το άρθρο

Με δηλώσεις του στον “Arena 89,4” ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ζήτησε μικρό χρόνο προσαρμογής, μιας και δεν υπάρχει τέτοια πολυτέλεια, ενώ τόνισε πως στόχος του Ηρακλή είναι η άνοδος στη Superleague.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μίλησε στον Arena 89,4

Για την παρουσία του στον Ηρακλή ως ποδοσφαιριστής: «Η ομάδα είχε εξαιρετική πορεία τότε. Ήξερα το μέγεθος της ομάδας όταν έπαιζα εκεί, το γνώριζα το μέγεθος, αλλά είναι διαφορετικό να το βιώνεις. Ήξερα ότι όταν θα μου δινόταν η ευκαιρία θα επέστρεφα».

Για τον κόσμο του Ηρακλή: «Έχω σε μεγάλη εκτίμηση τον κόσμο του Ηρακλή, έχουν άποψη η φίλαθλοι της ομάδας, και μοιάζουμε. Είναι μεγάλη μου τιμή που θα πρεσβεύω στην ομάδα και τον λαό του Ηρακλή».

Για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας: «Εγώ είχα διαπιστώσει πριν έρθω, πως η ομάδα έχει μεγάλη ποιότητα, έχω δουλέψει στην Σούπερ Λιγκ και στόχος είναι να ανέβουμε φέτος εκεί. Θα χρειαστούμε λίγο χρόνο προσαρμογής, όμως επειδή δεν έχουμε την πολυτέλεια, θα προσπαθήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται να κερδίσουμε ο ένας τον άλλον. Θέλω μικρή πίστωση χρόνου για να φτάσω εκεί που πρέπει με την ομάδα. Έχω παιδιά που τα γνωρίζω στην ομάδα, είναι καλό αυτό γιατί μπορούν να μπουν στο κλίμα και την νοοτροπία».

Όλη η επικαιρότητα