Ελλάδα

Έλενα Ακρίτα για Νόνη Δούνια: «Είναι το νέο θύμα του slut-shaming»

Ακούστε το άρθρο

“Κάτι φαιδροί κυριούληδες με κοστούμι και γραβάτα ή δίχως – από διάφορα κόμματα κι αποκόμματα”.

Η Νόνη Δούνια εκλέχτηκε βουλευτής με τη ΝΔ στην Α΄ Πειραιώς και φαίνεται πως πριν καλά καλά μπει στη Βουλή, κάποιοι ξεκίνησαν να την πολεμούν με όπλο… τις sexy φωτογραφίσεις που είχε κάνει στο παρελθόν εργαζόμενη ως μοντέλο. Με ανάρτησή της στο facebook, πριν από λίγη ώρα, η Έλενα Ακρίτα τοποθετείται επ’ αυτού γράφοντας τα εξής:

«Η κυρία Νόνη Δούνια είναι το νέο θύμα του slut shaming στα σόσιαλ. Γέμισε ο τόπος φωτογραφίες της λες κι η κοπέλα και δεν ήταν στα νιάτα της επαγγελματίας μοντέλο και πολύ καλό μάλιστα. Αυτό που βλέπουμε εμείς είναι ένα όμορφο κορίτσι που έγινε μια όμορφη γυναίκα. Αυτό που βλέπουν κάτι άλλοι… προτιμώ να μην το περιγράψω. Την είδα μια φορά στην τηλεόραση κι ομολογώ ότι ήταν καλή. Συγκροτημένος λόγος, δομημένες προτάσεις, καλά ελληνικά. 
Και βέβαια έχει θέση στο Κοινοβούλιο αφού την επέλεξαν οι ψηφοφόροι της ΝΔ για να τους εκπροσωπήσει. Αν τώρα η παρουσία της στη Βουλή αποδειχτεί θετική ή αρνητική, ο καιρός θα το δείξει. Και το ίδιο ισχύει και για κάτι φαιδρούς κυριούληδες με κοστούμι και γραβάτα ή δίχως – από διάφορα κόμματα κι αποκόμματα. 
Καλή δύναμη, κυρία Δούνια».

Η Νόνη Δούνια είχε πάρει μέρος στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 το 1996 και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο της μόδας.

via 

Όλη η επικαιρότητα