Lifestyle Media

Έλενα Ασημακοπούλου: Μετά τον χωρισμό της με τον Μπρούνο Τσιρίλο επιστρέφει στην τηλεόραση

Η ηθοποιός μετά από χρόνια απουσίας αποκάλυψε σε ποια νέα σειρά θα συμμετέχει
Ακούστε το άρθρο

Σελίδα σε όλους τους τομείς της ζωής της αλλάζει η Έλενα Ασημακοπούλου. Η πρώτη και μεγάλη αλλαγή είχε να κάνει με την προσωπική της ζωή και τον χωρισμό της με τον Μπρούνο Τσιρίλο. Αλλαγές όμως έχει και στα επαγγελματικά της καθώς η ηθοποιός μετά από χρόνια επιστρέφει στην τηλεόραση.

Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια μέσα από ένα story της στο Instagram.

Η Έλενα Ασημακοπούλου θα συμμετέχει λοιπόν τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην καινούρια σειρά του ΣΚΑΪ, «Άγρια Γη» και θα υποδύεται τη «Ρένα».

Η ίδια, σε δηλώσεις που είχε κάνει, είχε παραδεχτεί ότι της λείπει η τηλεόραση και ότι ήταν επιθυμία της να επιστρέψει, επιθυμία η οποία έγινε πραγματικότητα.

Η ανακοίνωση του χωρισμού

Τον χωρισμό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο ανακοίνωσε πριν από ένα μήνα περίπου η Έλενα Ασημακοπούλου.

Μετά από 12 χρόνια σχέσης, η ηθοποιός και ο γνωστός ποδοσφαιριστής επέλεξαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Το τελευταίο διάστημα, η Έλενα Ασημακοπούλου διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ στα social media και φροντίζει να μη δημοσιεύει καμία φωτογραφία με τον σύζυγό της.

Σε ένα Q&A που έκανε στο Instagram και απαντούσε σε ερωτήσεις του κοινού της, η ηθοποιός αποκάλυψε πως εκείνη και ο Μπρούνο Τσιρίλο δεν είναι πια μαζί.

«Εδώ και καιρό, αυτός ο κύκλος έχει κλείσει για εμάς. Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια, πασρόλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί. Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας», έγραψε η Έλενα Ασημακοπούλου.

πηγή:πρώτο θέμα

Όλη η επικαιρότητα