Lifestyle Smile

Έλενα Κρεμλίδου: Φουλ ερωτευμένη η influencer – Ποιος της έχει «κλέψει» την καρδιά

Η φωτογραφία που ανέβασε και το «καυτό» φιλί με τον σύντροφό της
Ακούστε το άρθρο

Στα καλύτερά της βρίσκεται η Έλενα Κρεμλίδου. Η influencer και πρώην παίκτρια του Survivor απολαμβάνει το καλοκαίρι της και αυτές τις μέρες βρίσκεται σε διακοπές στη Χαλκιδική.

Εκεί όμως δεν είναι μόνη της. Ξεκουράζεται και χαλαρώνει με τους φίλους της και τον σύντροφό της.

Παρότι η ίδια αποφεύγει να μιλά για την προσωπική της ζωή και προσπαθεί να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, φαίνεται πως είναι τόσο ερωτευμένη που δεν λογαριάζει τίποτα.

Πριν από μερικές ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της, στην οποία του δίνει ένα «καυτό» φιλί πάνω σε ένα σκάφος.

Ωστόσο, δεν αποκαλύπτεται το πρόσωπό του αλλά ούτε και το όνομά του. «Δεν είμαι τυχερή, είμαι ευλογημένη», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτησή της

Νέο ροζ βίντεο με το όνομά της

Πρόσφατα η Έλενα Κρεμλίδου πέρασε -ξανά- εφιαλτικές στιγμές, καθώς εμφανίστηκε ένα νέο ροζ βίντεο, στο οποίο πολύ ισχυρίστηκαν ότι είναι η influencer και κάποιος Ανδρέας.

Μέσω των social media η νεαρή ξέσπασε και αφού διευκρίνισε πως δεν εμφανίζεται σε αυτό, προσπάθησε να δώσει δύναμη σε άλλα κορίτσια που έχουν πέσει θύματα εκδικητικής πορνογραφίας.

«Δες πόσο προβληματική είναι αυτή η συμπεριφορά. Υπάρχουν άνθρωποι που όντως ψάχνουν το βίντεο. Δε ντρέπεστε; Ψάχνετε να βρείτε την προσωπική στιγμή κάποιου; Άσχετα με το αν είμαι ή όχι εγώ. Δεν ντρέπεστε; Δηλαδή τόσο πολλή ανάγκη έχετε να με δείτε να πηδ@@μαι; Τι θα κερδίσετε; Δε μπορώ να καταλάβω, δε θα το καταλάβω ποτέ. Κοιταχτείτε ρε παιδιά, είναι κρίμα», ανέφερε φανερά εξοργισμένη στο TikTok.

πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα