Lifestyle

Έλενα Ράπτη: Αυτό είναι το εντυπωσιακό νυφικό της

Ακούστε το άρθρο

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε την προηγούμενη εβδομάδα η είδηση του γάμου της Έλενας Ράπτη στη Θεσσαλονίκη. Έχοντας κρατήσει καλά κρυμμένο το «μυστικό», η πολιτικός επέλεξε να αποκαλύψει η ίδια μέσω Instagram το χαρμόσυνο νέο, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το πρόσωπο του συζύγου της.

Μετά από λίγες μέρες, έγινε γνωστό και ποιος είναι ο εκλεκτός της καρδιάς της. Πρόκειται για τον Κίμωνα Μπάλλα, ο οποίος φέρεται να εργάζεται στην προσωπική φρουρά της βουλευτή.

Η ίδια η Έλενα Ράπτη μας είχε δώσει μία «γεύση» από το νυφικό της στην αρχική φωτογραφία που δημοσίευσε, στην οποία είναι γυρισμένη με την πλάτη στον φακό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη ?❤️ @celiakritharioti

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Rapti?? (@rapti_elena_official) στις

Το πέπλο του νυφικού σίγουρα ήταν εντυπωσιακό, αλλά ακόμα πιο όμορφο είναι ολόκληρο το φόρεμα. Σε ανάρτηση της διάσημης σχεδιάστριας μόδας, Σήλιας Κριθαριώτη, που σχεδίασε το νυφικό, η εκθαμβωτική νύφη ποζάρει κατά τη διάρκεια των προβών.

Το ένδυμα είναι άκρως εντυπωσιακό και κολακεύει ιδιαίτερα την Έλενα Ράπτη.

via

Όλη η επικαιρότητα