Lifestyle

Ελένη Φουρέιρα: Το ηχηρό μήνυμα κατά της γυναικείας κακοποίησης

eleni-foureira.jpg
Ακούστε το άρθρο

Η Ελένη Φουρέιρα επιστρέφει δισκογραφικά με ένα βαθιά συναισθηματικό τραγούδι και μια συγκινητική ερμηνεία. Το νέο της τραγούδι με τίτλο «Δεν Σου Χρωστάω Αγάπη», σε μουσική του ΓιώργουΠαπαδόπουλου και στίχους της Όλγας Βλαχοπούλου, οπτικοποιήθηκε από τον σκηνοθέτη Γιάννη Παπαδάκο.

Η Ελένη Φουρέιρα συγκινεί ακόμα μια φορά με ένα ατμοσφαιρικό τραγούδι, μια δυναμική μπαλάντα, εμπνευσμένη από ανθρώπινες ευαισθησίες και πάθη!

«Εκατοντάδες χιλιάδες γυναίκες και κορίτσια έχουν υποστεί τον πόνο, βασανίζονται και παραβιάζονται – θηριωδίες πέρα από οτιδήποτε έχω ακούσει ποτέ ή θα μπορούσα να φανταστώ… Για ένα πρόβλημα τόσο μεγάλο και τόσο πολύπλοκο, όσο είναι η γυναικεία κακοποίηση, από που πρέπει να ξεκινήσουμε για να σταματήσει; Αυτό που έχω σκεφτεί και αυτό που πιστεύω είναι από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε, οπουδήποτε, αλλά θα πρέπει να ξεκινήσουμε. Θα πρέπει να δράσουμε. Όσο διαβάζετε αυτές τις λέξεις, σκεφτείτε την ανθρωπιά σας. Σκεφτείτε για μια στιγμή αν εσείς ή η αδελφή σας, η μητέρα σας ή η κόρη σας, ή κάποια γυναίκα που γνωρίζετε ζει μια τέτοια δύσκολη κατάσταση…. και δράστε», φωνάζει συνεχώς η Charlize Theron η οποία είναι UN ambassador για την ειρήνη και ιδρυτικός μέλος της καμπάνιας κατά του βιασμού των γυναικών.

Τα λόγια της Charlize Theron, ενώ η ίδια έχει βιώσει ενδοοικογενειακή βία κατά τα παιδικά της χρόνια, ήταν αυτά που ενέπνευσαν την τραγουδίστρια και τους συνεργάτες της και θέλησαν μέσα από τη μουσική να περάσουμε το μήνυμα της δράσης ενάντια στη γυναικεία κακοποίηση.

«Καμία γυναίκα δεν πρέπει να βιώνει την παραβίαση, πίεση, λεκτική βία, κακοποίηση και πόνο. Ας διαδώσουμε το μήνυμα αυτό μέσα από τη μουσική και τη δράση μας», δηλώνει η Ελένη Φουρέιρα.

Το τραγούδι κυκλοφορεί από την Panik Records.

Πηγή: peoplegreece.com

Όλη η επικαιρότητα