Categories: LifestyleSmile

Ελένη Καρακάση: Γιατί απουσίαζε από το φινάλε των «Άγριων Μελισσών»

Share

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Καρακάση και μίλησε για το τέλος των «Άγριων Μελισσών».

Παρά το γεγονός ότι η ηθοποιός συμμετείχε σε όλα σχεδόν τα επεισόδια της σειράς, απουσίαζε από το μεγάλο φινάλε, με τους τηλεθεατές να απορούν γιατί.

Μιλώντας στην εκπομπή «Love It», αναφέρθηκε τόσο στην προσωπική της ζωή, όσο και στον λόγο που δεν της επέτρεψε να βρίσκεται εκεί στο τελευταίο επεισόδιο.

«Ένας πολύ μεγάλος κύκλος έκλεισε με πολύ όμορφο συναίσθημα. Έκλεισε με επιτυχία και πολύ όμορφες αναμνήσεις. Συγκινηθήκαμε πάρα πολύ, όταν βλέπαμε το τέλος της σειράς», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, που ήταν και ο λόγος για τον οποίο δεν την είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο.

«Δεν με είδατε, γιατί υπήρξε ένα πρόβλημα υγείας, που έπρεπε οπωσδήποτε να κάνω ένα χειρουργείο, δεν έπαιρνε άλλη αναβολή. Με την παραγωγή αποφασίσαμε να αλλάξουμε λίγο το σενάριο κι έτσι έγινε. Το χειρουργείο πήγε πάρα πολύ καλά, για εμένα ήταν μια δύσκολη περίοδος», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την προσωπική της ζωή, δήλωσε πως η υιοθεσία είναι ένα ενδεχόμενο που σκέφτεται πολύ σοβαρά, ενώ πρόσθεσε πως ο σύζυγός της την στηρίζει πολύ.

«Ο άντρας μου με στήριξε πολύ, ήταν πολύ συγκινητικό. Είναι κάτι το οποίο δεν χρειάζεται να το ζητάς. Δεν ήταν το όνειρό μου να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια. Αυτό προέκυψε από τη γνωριμία με τον σύζυγό μου. Τη δημιουργία οικογένειας την προσπαθήσαμε, αλλά δεν ήρθε. Δεν έχει φύγει όμως, από το μυαλό μας με άλλους τρόπους. Σκεφτόμαστε την υιοθεσία, είναι κάτι που έχουμε ξεκινήσει, αλλά πάντα κάτι μπαίνει ενδιάμεσα», δήλωσε.