Lifestyle

Ελένη Μενεγάκη για Μάκη Παντζόπουλο: «Αν ξαναγεννηθούμε ποτέ, θέλω πάλι εμείς οι δύο να είμαστε μαζί»

«Κανονικά αυτά δεν πρέπει να τα λέω στην τηλεόραση» - Δείτε το βίντεο με τη σπάνια αναφορά της παρουσιάστριας στον σύζυγό της
Ακούστε το άρθρο

Σε μία σπάνια αναφορά προχώρησε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία μίλησε για τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο, στον αέρα της εκπομπής της.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχε με τον καλεσμένο της, Γιάννη Νταλιάνη, η ίδια εξομολογήθηκε, ότι και στην άλλη ζωή θα επέλεγε τον Μάκη Παντζόπουλο.

Όταν τη ρώτησε ο ηθοποιός: «Αν ερχόταν ένας εξωγήινος και σου έλεγε ότι μπορείς να ζήσεις ακόμη μια ζωή, μια δεύτερη ζωή, θα επέλεγες να είσαι πάλι με τον ίδιο άνθρωπο;», η Ελένη Μενεγάκη απάντησε:

«Αν με ρωτάς νομίζω η απάντηση πάνω κάτω την ίδια θα δίναμε όλοι. Αν είσαι σε μία σχέση που έχει δοκιμαστεί σε βάθος χρόνου, άρα έχεις ζήσει τα πάντα και όχι μόνο την ένταση, το πάθος, τον έρωτα, έχεις αντιμετωπίσει τις δυσκολίες, έχει μετρηθεί η αγάπη και μέσα σε όλα αυτά αισθάνεσαι τα ίδια συναισθήματα, νομίζω ναι.

Θα σου πω κάτι… Κανονικά αυτά δεν πρέπει να τα λέω στην τηλεόραση. Στον άνθρωπό μου, στον σύντροφό μου υπάρχουν πολλές στιγμές που το λέω, σε πολύ προσωπικές μας στιγμές, αν ξαναγεννηθούμε ποτέ θέλω πάλι εμείς οι δύο να είμαστε μαζί και θα ψάξω να σε βρω. Μου είπες κάτι που εγώ το συζητάω μαζί του».

Πηγή:Πρώτο Θέμα

Όλη η επικαιρότητα