Categories: LifestyleSmile

Ελένη Μενεγάκη: Μετά την Άνδρο στο Ιόνιο για tour με το φουσκωτό

Share

Ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι απολαμβάνει η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια του MEGA, μετά από μια απαιτητική τηλεοπτική σεζόν, ξεκουράζεται και γεμίζει τις μπαταρίες της ενόψει του χειμώνα.

Από τη στιγμή που τελείωσε η εκπομπής της την Παρασκευή (27/5) πήρε το πρώτο πλοίο με προορισμό την Άνδρο και από τότε δεν έχει επιστρέψει στην Αθήνα.

Αυτές τις ημέρες όμως δεν βρίσκεται στο πανέμορφο νησί του Αιγαίου αλλά στο Ιόνιο.

Η ίδια και ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος, βρίσκονται σε tour στο Ιόνιο Πέλαγος, τηρώντας την «παράδοση» που τους θέλει κάθε χρόνο τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου να επισκέπτονται κάποια νησιά.

Το πρωί της Παρασκευής (5/8), η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram κάποιες φωτογραφίες, στις οποίες τη βλέπουμε να φοράει μαύρο μαγιό και να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα ενώ βρίσκεται στο φουσκωτό.

«Κάθε χρόνο περιμένουμε τις μέρες του Αυγούστου για να βρεθούμε ξανά στα αγαπημένα μας νησιά με τα καταγάλανα νερά και τα δέντρα που φτάνουν μέχρι την θάλασσα! Λευκάδα, Ιθάκη , Κεφαλονιά, Μεγανήσι (μεγάλη μας αγάπη), Κάλαμος και φυσικά Κέρκυρα, Ζάκυνθος και Παξοί!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα και ευχήθηκε «καλές βουτιές» στους διαδικτυακούς της φίλους.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε