Lifestyle

Ελένη Μενεγάκη προς τους συνεργάτες της: «Θα πω ναι αν σας δώσουν δικιά σας εκπομπή»

H παρουσιάστρια δεν θέλει να κόβει την τύχη των συνεργατών της
Ακούστε το άρθρο

Τη συνέντευξη του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο «The 2night Show» σχολίασαν το μεσημέρι της Δευτέρας (21/6) στην «Ελένη».

Με αφορμή μία ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το αν ο παρουσιαστής θα αποχωρούσε από την εκπομπή εφόσον είχε πρόταση για δική του εκπομπή, η Ελένη Μενεγάκη τόνισε ότι δεν θέλει να κόβει την τύχη των συνεργατών της και ξεκαθάρισε ότι θέλει να είναι καλά με αυτό που κάνουν.

Είπε συγκεκριμένα η παρουσιάστρια:

«Αν το MEGA για εσάς κάτι άλλο- και αυτό ισχύει για όλους -που να είναι όμως η εκπομπή σας, όχι αυτό το πήγαινε εδώ, πήγαινε λίγο Σαββατοκύριακο, πήγαινε λίγο απόγευμα, πήγαινε λίγο βράδυ, όχι. Αν υπάρχει εκπομπή για κάποιον από εσάς -και αυτό ισχύει πάντα για τους συνεργάτες μου-, δεν θέλω να τους κόβω την τύχη. Θέλω να το χαιρόμαστε και οι 2.

Πρώτον, γιατί αν υπάρχει τέτοια πρόταση και δεν το κάνεις, δεν θα είσαι καλά. Τι να σε κάνω άμα δεν είσαι καλά; Εμείς καλά σε θέλουμε. Και σένα, και σένα, και σένα! Τώρα αν μου λέγατε ότι σας έκαναν πρόταση να βγαίνετε λίγο πρωί, μετά υπάρχει μία άλλη εκπομπή και θέλετε να περάσετε κι από εκεί, θα σας έλεγα «τι γίνεται;». Αλλά όταν σου δίνουν μία δικιά σου εκπομπή, γιατί εγώ να πω να μην το κάνετε; Εδώ δεν λέγαμε όχι σε εκείνους που πήγαιναν σε άλλο κανάλι, εδώ στο ίδιο κανάλι; Σιγά. Αυτό να το ξέρετε! Δεν παίζει αυτό το πράγμα. Εγώ θα σου κόψω τη φόρα;».

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα