Ελλάδα

Ελεονώρα Μελέτη: Το δημόσιο ξέσπασμά της για την 10χρονη Μαρκέλλα!

Ακούστε το άρθρο

Η απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας στην Θεσσαλονίκη έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Μια 33χρονη γυναίκα την απήγαγε και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της έδωσε ναρκωτικές ουσίες ενώ φέρεται πως ασέλγησε και σεξουαλικά εις βάρος του άτυχου κοριτσιού.

Η Ελεονώρα Μελέτη ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για την 10χρονη και για το γεγονός πως μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει το πρόσωπο της δράστιδος.

Η γνωστή παρουσιάστρια τοποθετείται συχνά μέσα από τα social media για θέματα της επικαιρότητας και ως μητέρα ενός κοριτσιού είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε ό,τι αφορά παιδιά.

«Τόσο καιρό με εντολή εισαγγελέα βλέπαμε τα πρόσωπα των παιδόφιλων για να προστατευτεί η κοινωνία και να μιλήσουν τα θύματα. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν γίνεται το ίδιο με την παιδόφιλη της Θεσσαλονίκης. Έχει ομολογήσει η ίδια τις αρρωστημένες προτιμήσεις της. Γιατί τα μέσα κρύβουν το πρόσωπό της; Εμείς και τα παιδιά όλων μας χρειάζονται προστασία από αυτήν και τους ομοίους της, όχι εκείνη. Δεν έχει κανένα δικαίωμα στην προστασία. Καμία συμπόνοια, κανένα ελαφρυντικό, καμιά προστασία, καμιά υπεράσπιση» ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη.

tlife.gr

Όλη η επικαιρότητα