Ελλάδα

Ελευσίνα: Επιτέθηκαν με ρόπαλο σε 16χρονο μαθητή σε σχολική εκδρομή

Το άγριο σκηνικό με θύμα τον μαθητή σημειώθηκε στις 11 το πρωί της Παρασκευής.
Ακούστε το άρθρο

Το θύμα είναι μαθητής λυκείου του Κορυδαλλού – Οι αρχές εξετάζουν βίντεο κι ένα κομμάτι από το ξύλινο ρόπαλο

Ομάδα ροπαλοφόρων επιτέθηκε σε 16χρονο μαθητή απο λύκειο του Κορυδαλλού κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής εκδρομής, τον έσπασαν στο ξύλο και τον έστειλαν στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό «πνίγεται» στο μυστήριο, καθώς μέχρι στιγμής τα κίνητρα των δραστών παραμένουν αδιευκρίνιστα με την Αστυνομία να έχει βάλει στο μικροσκόπιο βιντεοληπτικό υλικό σε μια προσπάθεια να εντοπίσει τους δράστες της πρωτοφανους επίθεσης σε βάρος του ανήλικου.

Παράλληλα, στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ έχει σταλεί ένα κομμάτι απο το ξύλινο ρόπαλο προκειμένου να αναζητηθούν ίχνη dna.

Στην Ελευσίνα το περιστατικό

Το άγριο σκηνικό με θύμα τον μαθητή σημειώθηκε στις 11 το πρωί της Παρασκευής. Ο 16χρονος μαθητής απο Λύκειο του Κορυδαλλού, βρισκόταν με τους συμμαθητές του στην Ελευσίνα σε εκπαιδευτική εκδρομή.

Στην εκδρομή βρισκόταν και η διευθύντρια του σχολείου, όταν ξαφνικά μια πολυμελής ομάδα ατόμων με ρόπαλα πλησιάζουν τον νεαρό και την παρέα του και αρχίζουν το ξύλο.

Ο 16χρονος τραυματισμένος στο κεφάλι και το σώμα απο την επίθεση, μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο Τζάνειο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Οι καθηγητές ειδοποιούν την Αστυνομία, όμως οι δράστες έγιναν καπνός.

Οι αστυνομικοί ερευνούν τις κάμερες από το σημείο, ενώ από ένα κομμάτι ξύλο που βρέθηκε ψάχνουν ίχνη γενετικού υλικού.

Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα