Ελλάδα

Ελευθέριος Βενιζέλος: Αυτό είναι το 28χρονο μοντέλο του συνελήφθη στο για ναρκωτικά

Η σπείρα διατηρούσε και ιστοσελίδα πώλησης «ελιξίριων ομορφιάς», μέσω της οποίας λάμβαναν τις παραγγελίες των ναρκωτικών ουσιών που έστελναν σε όλο τον κόσμο
Ακούστε το άρθρο

Χειροπέδες σε ένα 28χρονο μοντέλο από την Βραζιλία που περνούσε τα καλοκαίρια της στη Μύκονο, πέρασαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.

Η 28χρονη κατηγορείται ότι μαζί με δύο ακόμη άτομα είχαν στήσει εργαστήριο παρασκευής διμεθυλοτρυπταμίνης (DMT) μιας παραισθησιογόνου ουσίας που χρησιμοποιείται σε παγανιστικές τελετές στη Λατινική Αμερική.

Η υπόθεση, είχε εξιχνιαστεί τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν είχε συλληφθεί ο Έλληνας σύντροφός της και ένα ακόμη άτομο. Για την ίδια είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και ήταν καταζητούμενη.

Η σπείρα διατηρούσε και ιστοσελίδα πώλησης «ελιξίριων ομορφιάς», μέσω της οποίας λάμβαναν τις παραγγελίες των ναρκωτικών ουσιών που έστελναν σε όλο τον κόσμο.

Στις 7 Φεβρουαρίου είχε συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας στου Ζωγράφου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η 31χρονη Ελληνίδα συνεργός της, κατηγορούμενη για εγκατάσταση εργαστηρίου παρασκευής διμεθυλοτρυπταμίνης (DMT) και εν συνεχεία συσκευασία και αποστολή αυτής, μέσω ταχυδρομικών δεμάτων σε διάφορες χώρες του κόσμου.

Συγκατηγορούμενοι της 31χρονης που αναζητούντο, ήταν η 28χρονη Βραζιλιάνα και ο 48χρονος Έλληνας φίλος της.

Όλη η επικαιρότητα