Categories: Ηλεία

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για την απόπειρα βιασμού στο Τραγάνι Ήλιδας

Share

Ελεύθερος με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και απαγόρευση προσέγγισης σε κοντινή απόσταση από την καταγγέλλουσα, ήταν η ομόφωνη απόφαση που έλαβαν η Εισαγγελέας και ο Ανακριτής του Πρωτοδικείου Αμαλιάδας όσον αφορά την υπόθεση απόπειρας βιασμού και κλοπής μιας γυναίκας που έγινε την 1η Μαρτίου του 2020 στην Αμαλιάδα και συγκεκριμένα στη θέση Τραγάνι.

Όσον αφορά την υπόθεση, είχε γίνει καταγγελία από την 46χρονη σήμερα γυναίκα για απόπειρα βιασμού, κλοπή τσάντας με πράγματα και κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ, διατάραξη οικιακής ειρήνης και σωματική βλάβη από τον 51χρονο φερόμενο ως δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο τους είχαν φιλική σχέση και κάποια στιγμή η 46χρονη τον κατήγγειλε ότι προσπάθησε να τη βιάσει στο σπίτι της, στο οποίο και έκανε τις διακοπές της προερχόμενη από την Αθήνα. Μέχρι και χθες που έγινε η απολογία του δεν είχε προφυλακιστεί, ενώ η διαδικασία είχε τη συγκεκριμένη καθυστέρηση καθώς ήταν εκτός ορίων αυτοφώρου η πράξη του.

Κατά την απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες που του καταλογίζει η 46χρονη και παρουσίασε τα επιχειρήματα του και τα υποστηρικτικά στοιχεία για να αποδείξει την αθωότητά του. Τα στοιχεία αυτά φαίνεται πως κάλυψαν Εισαγγελέα και Ανακριτή, που με ομόφωνη απόφαση τον άφησαν ελεύθερο με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και απαγόρευση προσέγγισης της 46χρονης.

Για την έκβαση της υπόθεσης και τη θετική απόφαση για τον πελάτη του, ο συνήγορος του 51χρονου Σάκης Κότσιφας δήλωσε: «Ήταν μία υπόθεση αρκετά πολύπλοκη όσον αφορά την καταγγελία, αλλά μετά από μεθοδική ανάλυση και διερεύνηση της υπόθεσης από τις ανακριτικές αρχές, εισαγγελέα και ανακριτή, έγινε κατανοητό ότι οι πράξεις δεν αποδεικνύετο ότι τελέστηκαν και για το λόγο αυτό ετέθησαν περιοριστικοί όροι με την προοπτική ότι η υπόθεση θα κριθεί στη συνέχεια από το δικαστήριο».