Lifestyle Smile

Ελισάβετ Μουτάφη: «Με τον άντρα μου μετά το τρίτο ραντεβού δεν χωριστήκαμε ποτέ»

«Bγήκαμε και μου έκανε φοβερή ανάλυση για τις θεατρικές μου ικανότητες και είχα πάθει σοκ» σχολίασε η ηθοποιός
Ακούστε το άρθρο

Η Ελισάβετ Μουτάφη βρέθηκε καλεσμένη στον καναπέ του «Στούντιο 4» και παραχώρησε μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη. Η ηθοποιός που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ «Το βραχιόλι της φωτιάς» αναφέρθηκε μάλιστα και στις άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής.

Όσον αφορά στις εξελίξεις της νέας σειράς της ΕΡΤ η ίδια σημείωσε: «Είναι η πρώτη ελληνική παραγωγή που αφορά στους Έλληνες Εβραίους. Το μεγαλύτερο ποσοστό ήταν στη Θεσσαλονίκη, ήταν πολύ μεγάλη κοινότητα.Ασχολούμαστε με τους Εβραίους που δεν το έχει κάνει κανείς. Το να ζεις αυτό που έζησαν αυτοί οι άνθρωποι και να το περνάς σαν ήρωας είναι συγκλονιστικό».

«Ξεκινάμε από το 1917 που κάηκε σχεδόν όλη η κοινότητα και η Μπενούτα Κοέν είναι έγκυος και τη σώζουν οι τσιγγάνοι και τη βοηθούν να γεννήσουν. Η Θεσσαλονίκη ονομάστηκε “μάνα του Ισραήλ” λόγω των πολλών Εβραίων. Η Μπενούτα είναι μια ελεύθερη γυναίκα για την εποχή, προστατεύει τις κόρες της. Η μία κόρη της ερωτεύεται Χριστιανό. Ο γιος επιλέγει να υπηρετήσει στον ελληνικό στρατό. Αυτή η οικογένεια περνάει πολλά μέχρι να έρθει το Άουσβιτς» συμπλήρωσε για τον ρόλο της.

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή και τον συζυγό της Μάνο Νιφλή αποκάλυψε: «Γνωριστήκαμε μέσω της Μαρίνας Ασλάνογλου. Μου είπε να βγούμε και μετά μου είπε για τον Μάνο. Αυτό που εκτίμησα από τον σύζυγό μου είπε “Θέλω να τη γνωρίσω”. Τον έψαξα, τον είδα και μου άρεσε και για αυτό πήγα στο ραντεβού. Μου άρεσε το χιούμορ του, η κίνηση που έκανε. Μετά επικοινώνησε μαζί μου, ξαναβγήκαμε και μου έκανε φοβερή ανάλυση για τις θεατρικές μου ικανότητες και είχα πάθει σοκ. Από το τρίτο ραντεβού και μετά δεν χωριστήκαμε ποτέ».

πηγή:πρώτο θέμα

Όλη η επικαιρότητα