ΕΛΛΑΣ WADO RYU ΚΑΡΑΤΕ ΠΥΡΓΟΥ: Ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακό τρόπο η αγωνιστική χρονιά

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η σχολή wado ryu καράτε Πύργου με προπονητή το Δάσκαλο Καράτε Διαμαντή Κρεμμύδα, κάτοχο μαύρης ζώνης 4 dan και κάτοχο κρατικής άδειας ασκήσεως επαγγέλματος, πραγματοποίησε το τελευταίο μάθημα για αυτή την αγωνιστική χρονιά στο καλτσετο ΑΙΟΛΟΣ (ακαδημία ποδοσφαίρου).

Μαζί με τον Διαμαντή Κρεμμύδα οι εκπαιδευτές του Ιωάννης Τσιχλιάς από την Αμαλιάδα, Λευτέρης Ντάβαρη απο το Αρβανίτη και Χρήστος Κυριαζής από την σχολή Ζαχάρως.

Το τελευταίο μάθημα περιελάμβανε μια μικρή επίδειξη, όπου συμμετείχαν πάνω από 100 αθλητές και το παρακολούθησαν πλήθος από γονείς και θεατές, θαυμάζοντας τους μικρούς και μεγάλους αθλητές, από 5 ετών και άνω. Οι συμμετέχοντες με μεγάλη επιτυχία πρόβαλαν την τεχνική του καράτε υπό την καθοδήγηση του δασκάλου τους, παρουσιάζοντας τεχνικές εμπλοκής με έναν ή περισσότερους  αντιπάλους, τα όπλα του καράτε και φυσικά επιδεικνύοντας τα οφέλη που αποκομίζει μέσα από το καράτε ο ασχολούμενος με αυτό, δουλεύοντας με ήθος, αυτοσυγκράτηση, αυτοέλεγχο και πειθαρχία. Αποδεικνύοντας φυσικά πως το καράτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως η απόλυτη πολεμική τέχνη για αυτοάμυνα, αλλά και πως με σωστή εξάσκηση και κοντρόλ μπορεί να γίνει ένα από τα πιο δυναμικά και εντυπωσιακά αθλήματα.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν και οι 100 περίπου αθλητές από τους 300 περίπου που την σεζόν 2018-19 έδωσαν την μάχη σε πανελλήνια και διεθνή πρωταθλήματα, κατακτώντας σημαντικά μετάλλια διάκρισης για το νομό Ηλείας, αλλά και την σχολή που εξυψώθηκε στις κορυφαίες στην Ελλάδα.

Επίσης 5 αθλητές της σχολής μετά από 6 χρόνια προπόνησης ολοκλήρωσαν την προετοιμασία για την μαύρη ζώνη. Αυτοί ήταν οι αθλητές Αδαμόπουλος Δημήτριος, Στρατηγάκης Αποστόλης και οι πρωταθλήτριες  Μοσχούλα Διονυσία , Παρασκευοπούλου Μαρίνα και Θεοδωροπούλου Νάσια.

Και οι πέντε πλέον προετοιμάζονται για τη μαύρη ζώνη 1 νταν.

Επίσης οι μικροί αθλητές όπως η Κωνσταντάρα Αγγελική, η Μητροπούλου Χριστιάνα, ο Μαραγκός Κων/νος, οι Αλλαγιάνη Λίνα και Μαρία, ο Κωνσταντάτος Μάριος, ο Φωτόπουλος  Κων/νος και άλλα παιδιά, έδειξαν πως αν και λίγους μήνες στο καράτε, ο αυτοέλεγχος και η πειθαρχεία  που διδάσκονται στο καράτε είναι η ικανότητα στην ζωή μας.

Η σχολή του Πύργου θα είναι κλειστή για τον Ιούλιο και Αύγουστο, εκτός κάθε Παρασκευή 6-9 το απόγευμα, όπου μπορούν να αθλούνται οι αθλητές. Τα μαθήματα και εγγραφές ξεκινούν 1 Σεπτεμβρίου κάθε μέρα, πρωί & απόγευμα λόγω της ιδιαίτερης προετοιμασίας για τα πρωταθλήματα. Πληροφορίες στο τηλ. 6944206242 για την σχολή Πύργου, Σαχτούρη και Κωνσταντινουπόλεως (πλατεία Δεξαμενής).