Ελληνικές και ξένες ταινίες για όλους στην ΕΡΤ

Share

Η ΕΡΤ αγαπάει τον κινηματογράφο και μεταδίδει καθημερινά, από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022 αγαπημένες ταινίες, τόσο από τον ελληνικό, όσο και από τον παγκόσμιο κινηματογράφο.

Καθημερινά, στις 14:00 η ΕΡΤ2 μεταδίδει μια ταινία από τον ελληνικό κινηματογράφο, ενώ στις 22:00 οι τηλεθεατές μπορούν να απολαύσουν ταινίες που αγαπήθηκαν από τον παγκόσμιο κινηματογράφο. Το απόγευμα του Σαββάτου, στις 19:00, οι μικροί μας φίλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μια αγαπημένη παιδική ταινία.

ΕΡΤ2
Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022, στις 14:00
«Κέφι, γλέντι και φιγούρα»

Κωμωδία, παραγωγής 1958.
Σκηνοθεσία-σενάριο: Ηλίας Παρασκευάς
Παίζουν: Νίκος Σταυρίδης, Φραγκίσκος Μανέλλης, Κούλης Στολίγκας, Αλίκη Ζαβερδινού, Καίτη Κύρου, Πάρις Πάππης, Γιάννης Σπαρίδης Θάνος Μαρτίνος, Τάσος Δαρείος, Πόπη Δεληγιάννη, Τρύφων Κλοτσώνης, Δημήτρης Μελίδης, Μίμης Ρουγγέρης, Βαγγέλης Σάκαινας, Βίκυ Τουρκομένη
Υπόθεση: Δύο μονίμως άνεργοι και άφραγκοι τύποι, ο Παυλάκης και ο Μάρκος, προσπαθούν από τη μια να χορτάσουν την πείνα τους και από την άλλη να παντρευτούν τα κορίτσια που αγαπούν, τη χορεύτρια Ζωίτσα ο ένας, και την αδελφή της, τη Νίνα, ο άλλος. Ο Παυλάκης για να αρραβωνιαστεί την πλούσια Τοτό Μορέτη παριστάνει κάποιον υποκόμη, αλλά η πλαστοπροσωπία αποκαλύπτεται κι έτσι οι δύο ανεπρόκοποι αναγκάζονται να τραπούν σε φυγή. Η Ζωίτσα προσπαθεί να τους βρει δουλειά, αλλά αυτοί τα θαλασσώνουν πάλι και καταλήγουν στο τρελοκομείο. Όταν οι δύο αδελφές δέχονται να εμφανιστούν σ’ ένα κέντρο της Κωνσταντινούπολης, απ’ όπου απάγονται από τους άντρες του σεΐχη Οσμάν, ο Παυλάκης και ο Μάρκος, που τις έχουν ακολουθήσει κρυφά, παριστάνουν τους σεΐχηδες, κερδίζουν την εμπιστοσύνη του Οσμάν και καταφέρνουν να τις ελευθερώσουν. Στη συνέχεια επιστρέφουν μαζί τους στην Ελλάδα, αποφασισμένοι να τις παντρευτούν και να νοικοκυρευτούν επιτέλους.

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022, στις 22:00
«Για την κόρη μου»
(Kalinka / Au Nom de Ma fille)

Βιογραφικό δράμα, συμπαραγωγής Γαλλίας-Γερμανίας 2016.
Σκηνοθεσία: Βενσάν Γκαρένκ
Σενάριο: Ζουλιέν Ραπενό, Βενσάν Γκαρένκ
Πρωταγωνιστούν: Ντανιέλ Οτέιγ, Σεμπάστιαν Κοχ, Μαρί-Ζοζέ Κροζέ, Έμα Μπεσόν, Κριστέλ Κορνίλ, Λίλα-Ρόουζ Γκιλμπέρτι
Υπόθεση: 10 Ιουλίου, 1982. Η 14χρονη Καλίνκα Μπαμπέρσκι βρίσκεται νεκρή στο νέο σπίτι της μητέρας της στη Γερμανία. Η νεαρή θα περνούσε εκεί τις διακοπές της, μια και η μητέρα της ξεκίνησε εκεί μια νέα ζωή δίπλα στον ελκυστικό και χαρισματικό γιατρό Ντίτερ Κρόμπαχ.
Παρά τις περίεργες συνθήκες του θανάτου, οι οποίες περιλαμβάνουν βιασμό, μια συνωμοσία σιωπής δείχνει να προστατεύει τον γιατρό.
Ο Αντρέ Μπαμπέρσκι, ο πατέρας, ξεκινάει μια δικαστική μάχη πέρα από σύνορα και δυσκολίες.
Μόνος ενάντια σε γιατρούς, ακόμα και στην πρώην του σύζυγο, η οποία βρίσκεται σε βαθιά άρνηση, η αποφασιστικότητά του να βρεθεί ο δολοφόνος είναι ανεξάντλητη, ακόμα κι αν του στοιχίσει όλη του τη ζωή.
Βασισμένη σε αληθινή ιστορία, η ταινία παρουσιάζει τον αγώνα του Αντρέ Μπαμπέρσκι να βρει τον ένοχο για τον θάνατο της κόρης του υπό περίεργες συνθήκες.
Έπειτα από 27 χρόνια ερευνών, ο πατέρας καταφέρνει να εντοπίσει τον δράστη και να τον οδηγήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022, στις 14:00
«Τι κάνει ο άνθρωπος για να ζήσει…»

Κωμωδία, παραγωγής 1971.
Σκηνοθεσία: Γιώργος Παπακώστας
Σενάριο: Αλέκος Σακελλάριος
Παίζουν: Κώστας Χατζηχρήστος, Μίμης Φωτόπουλος, Ντίνα Τριάντη, Γιώργος Βελέντζας, Νίκος Φέρμας, Βίκυ Παππά, Μανώλης Δεστούνης, Κώστας Παπαχρήστος, Κώστας Μεντής, Γιώργος Τζιφός, Γιώργος Γρηγορίου, Δήμητρα Νομικού
Υπόθεση: Ο χρεοκοπημένος επιχειρηματίας ενός νυχτερινού κέντρου προσπαθεί να βρει τα χρήματα για να εξοφλήσει τα χρέη που τον πνίγουν.

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022, στις 22:00
«Η σιωπηλή επανάσταση»
(Das Schweigende Klassenzimmer / The Silent Revolution)

Δράμα, παραγωγής Γερμανίας 2018.
Σκηνοθεσία: Λαρς Κράουμε
Σενάριο: Λαρς Κράουμε, βασισμένο στο αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα του Ντίτριχ Γκάρστκα.
Παίζουν: Λέοναρντ Σάιχερ, Γιόνας Ντάσλερ, Λένα Κλένκε, Τομ Γκράμεντς, Ντάνιελ Κράους, Μπούργκχαρτ Κλάουσνερ, Ρόναλντ Ζέρφελντ, Σίνα Έμπελ, Μίκαελ ντελ Κόκο, Γιόρντις Τρίμπελ,
Υπόθεση: 1956. Ο Κουρτ και ο Τέο, μαθητές από το Ανατολικό Βερολίνο, επισκέπτονται έναν κινηματογράφο στη δυτική πλευρά της πόλης, όπου πληροφορούνται τα τραγικά γεγονότα που ακολούθησαν την εξέγερση στη Βουδαπέστη.
Για τους δύο εφήβους, η πάλη του ουγγρικού λαού αντανακλά τη δική τους δυσφορία με το άκαμπτο καθεστώς τους.
Γυρίζοντας στο σχολείο πείθουν τους υπόλοιπους συμμαθητές να κρατήσουν ένα λεπτό σιγής ως ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα των Ούγγρων για ανεξαρτησία από τους Σοβιετικούς.
Παρόλο που ο διευθυντής του σχολείου επιχειρεί να αποσιωπήσει το γεγονός, ο κρατικός μηχανισμός επιστρατεύει κάθε μέσο για να ανακαλύψει και να τιμωρήσει παραδειγματικά τον αντιφρονούντα υποκινητή της διαμαρτυρίας.

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022, στις 14:00
«Κρουαζιέρα στη Ρόδο»

Κωμωδία, παραγωγής 1960.
Σκηνοθεσία-σενάριο: Γιάννης Δαλιανίδης
Παίζουν: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Κώστας Κακκαβάς, Ντίνα Τριάντη, Βούλα Χαριλάου, Σταύρος Ξενίδης, Ντόρα Κωστίδου, Βαγγέλης Πλοιός, Μιράντα Μυράτ, Κούλης Στολίγκας, Αγνή Βλάχου, Κώστας Μεντής, Λίνα Κρασσά, Γιάννης Νικολαΐδης, Αθηνά Παππά, Χρήστος Γεωργίου, Μαριέττα Κουτσοπούλου, Αλίκη Ηλιοπούλου
Υπόθεση: Ο κύριος Παναγιώτης, ρεσεψιονίστ ενός μεγάλου ξενοδοχείου της Ρόδου, αφηγείται τις ιστορίες των ενοίκων τριών γειτονικών δωματίων. Στο ένα μένουν η Σοφία Κατρανά με την κόρη της Βέρα, οι οποίες έχουν χάσει την περιουσία τους και αναζητούν τον πλούσιο γαμπρό. Δίπλα μένει η χήρα ενός εφοπλιστή, η Βιβή, που δεν θέλει πια να ζει μόνη. Παραδίπλα ο Πέτρος Ράμπου, ένας χρεοκοπημένος Αθηναίος που αναζητεί τη σωτηρία σε μια καλή προίκα.
Η Βέρα ερωτεύεται τρελά έναν πανέμορφο νέο, τον Κώστα, αλλά η μητέρα της που την προόριζε για νύφη του Πέτρου αντιδρά. Όταν όμως μαθαίνει ότι ο Πέτρος είναι άφραγκος, αλλάζει σχέδια. Τέλος, ο Πέτρος αποδέχεται την πρόταση γάμου της κυρίας Βιβής κι έτσι βρίσκει τη σανίδα σωτηρίας που αναζητούσε.

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022, στις 22:00
«Η Κόκκινη Τζόαν»
(Red Joan)

Κατασκοπικό βιογραφικό δράμα, παραγωγής Αγγλίας 2018.
Σκηνοθεσία: Σερ Τρέβορ Ναν
Πρωταγωνιστούν: Τζούντι Ντεντς, Σόφι Κούκσον, Στίβεν Κάμπελ Μουρ, Τομ Χιουζ, Τερέζα Σορμπόβα
Υπόθεση: Τη γνωρίσαμε από τον ρόλο της αρχηγού Μ που έδινε εντολές στον πράκτορα Τζέιμς Μποντ. Τώρα, η Τζούντι Ντεντς αντιμετωπίζει η ίδια την κατηγορία της Βρετανίδας κατασκόπου που έδωσε το κλειδί της ατομικής βόμβας στους Σοβιετικούς.
Καλείται, λοιπόν, να αποκαλύψει στην αστυνομία την εξαιρετικά περιπετειώδη ζωή της και να απολογηθεί για τον έρωτά της με έναν Σοβιετικό κατάσκοπο.
Η αφήγηση μιας ολόκληρης ζωής, τόσο πολυτάραχης, που καθηλώνει τον θεατή.
Βασισμένη στην αληθινή ιστορία της κατασκόπου Μελίτα Νόργουντ, αυτή η μεστή και ατμοσφαιρική περιπέτεια κατασκοπίας και αγάπης, μας χαρίζει θαυμάσιες ερμηνείες τόσο από την Τζούντι Ντεντς όσο και από τη Σόφι Κούκσον.

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022, στις 14:00
«Οι 900 της Μαρίνας»

Κωμωδία, παραγωγής 1961.
Σκηνοθεσία: Κώστας Δούκας, Θάνος Σάντας
Σενάριο: Παναγιώτης Καγιάς, Κώστας Δούκας (προσαρμογή κειμένου)
Παίζουν: Γκέλυ Μαυροπούλου, Νίκος Τζόγιας, Άρης Μαλιαγρός, Θανάσης Βέγγος, Περικλής Χριστοφορίδης, Λαυρέντης Διανέλλος, Σόνια Ζωίδου, Φρόσω Κοκκόλα, Κώστας Φλωράτος, Θόδωρος Κεφαλόπουλος, Κώστας Σταυρινουδάκης, Σάββας Καλαντζής, Στέφανος Σκοπελίτης, Γ. Εμμανουηλίδης, Σύλβιος Λαχανάς, Τρ. Γουλιάς
Υπόθεση: Ένας παλαίμαχος βουλευτής κι ένας νεαρός δικηγόρος βρίσκονται αντίπαλοι στις επικείμενες εκλογές.
Βασικός ρυθμιστής του εκλογικού αποτελέσματος είναι ο πανίσχυρος πρόεδρος του χωριού, που επηρεάζει άμεσα εννιακόσιους κατοίκους.
Αυτές οι ψήφοι είναι η μοναδική προίκα της δασκάλας κόρης του, της Μαρίνας. Όταν ο πατέρας της Μαρίνας αποφασίζει να στηρίξει τον παλαίμαχο βουλευτή, εκείνη αναλαμβάνει δράση και χαρίζει την εκλογή στον αγαπημένο της, τον δικηγόρο Ντίνο Δενδράκη, ο οποίος, μετά τη νίκη του, πηγαίνει να τη ζητήσει σε γάμο, βέβαιος πως κέρδισε την εκλογική μάχη με το σπαθί του.

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022, στις 22:00
«Silent»

Δράμα, παραγωγής 2015.
Σκηνοθεσία-σενάριο: Γιώργος Γκικαπέππας
Παίζουν: Κίκα Γεωργίου, Ανέζα Παπαδοπούλου, Ηλέκτρα Νικολούζου, Όμηρος Πουλάκης, Μάνος Βακούσης, Ιωάννα Μαυρέα, Γιώργος Ζιόβας, Κώστας Μπερικόπουλος
Υπόθεση: Η Διδώ, νεαρή σοπράνο και δευτερότοκη κόρη μιας οικογένειας διανοουμένων, χάνει τη φωνή της από μια σπάνια υστερική ασθένεια και απομονώνεται σε ένα άδειο, οικογενειακό σπίτι.
Οι οικείοι της, αμήχανοι και θορυβημένοι, αντιμετωπίζουν την αφωνία της με τρόπο υστερικό.
Η οικογένεια κλονίζεται και ξεσπά σε τοξική φλυαρία, δυσχεραίνοντας την προσπάθεια της ηρωίδας να αυτοθεραπευτεί.
Η ταινία έχει τιμηθεί με το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας της Διεθνούς Ένωσης Κριτικών (FIPRESCI) στο Διεθνές Διαγωνιστικό του 56ου Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης 2015.

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022, στις 23:30
«Land»

Ταινία μικρού μήκους κινούμενων σχεδίων, παραγωγής 2019.
Σκηνοθεσία: Αντζέλικα Λένα (Angelica Lena), Θεοδώρα Πασκουινέλλι (Teodora Pasquinelli)
Παίζουν: Jasmin Momen Meah, Νίκος Σπυρέλης
Υπόθεση: Σε ένα νησί, κατά τη διάρκεια της νύχτας, συναντιoύνται άνθρωποι με διαφορετικά χαρακτηριστικά.
Ανάμεσα στη φαντασία και στην πραγματικότητα, ένα νεαρό κορίτσι σώζεται ακούσια από έναν μεθυσμένο άντρα.

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022, στις 23:40
«Αύριο περνάω απέναντι»
(Demain, je traverse / I Will Cross Tomorrow)

Κοινωνικό δράμα, συμπαραγωγής Γαλλίας-Ελλάδας-Ολλανδίας-Λουξεμβούργου 2019.
Σκηνοθεσία-σενάριο: Sepideh Farsi (Σεπιντέ Φαρσί)
Παίζουν: Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Hanna Issa, Λυδία Φωτοπούλου, Αλέξανδρος Βαρδαξόγλου, Βασίλης Κουκαλάνι, Αλέξανδρος Μυλωνάς
Υπόθεση: Ένας Σύρος πρόσφυγας διασχίζει με βάρκα το Αιγαίο, για να καταλήξει στη Λέσβο, στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής Προσφύγων και Μεταναστών. Εκεί γνωρίζει μια Ελληνίδα αστυνομικό και δημιουργεί μαζί της μια ιδιόμορφη σχέση.
Μια σχέση που εξελίσσεται παράλληλα με την υπόλοιπη ζωή τους, αλλάζοντας την κοσμοθεωρία τους…

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022, στις 14:00
«Μια λατέρνα, μια ζωή»

Κοινωνικό-αισθηματικό δράμα, παραγωγής 1958.
Σκηνοθεσία:
Σωκράτης Καψάσκης
Σενάριο: Γιώργος Τζαβέλλας
Παίζουν: Ορέστης Μακρής, Τζένη Καρέζη, Πέτρος Φυσσούν, Ντίνος Ηλιόπουλος, Νίκος Φέρμας, Θάνος Τζενεράλης, Λαυρέντης Διανέλλος, Ράλλης Αγγελίδης, Νίτσα Τσαγανέα, Κώστας Φυσσούν, Αντιγόνη Κουκούλη, Λάκης Σκέλλας, Νίτσα Παππά, Νία Λειβαδά
Υπόθεση: Ένας λατερνατζής χάνει τη γυναίκα του από επιπλοκές στον τοκετό. Συντετριμμένος από το γεγονός αρνείται να μεγαλώσει το παιδί τους και το δίνει σε μια οικογένεια για να το μεγαλώσει.
Η κοπέλα μεγαλώνει με ανέσεις και ο αληθινός της πατέρας ντρέπεται να τη συναντήσει, ώσπου εκείνη ερωτεύεται έναν φτωχό μουσικό και οι θετοί γονείς της αρνούνται να δεχτούν τον δεσμό τους. Μόνο ο φυσικός της πατέρας θα τη βοηθήσει, θυσιάζοντας τη λατέρνα του και την υγεία του, για να ζήσουν οι δύο νέοι την αγάπη τους.

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022, στις 22:00
«Υπόθεση: Άγνωστο DNA»
(L’ Affaire SK1)

Α’ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Αστυνομικό θρίλερ, παραγωγής Γαλλίας 2014.
Σκηνοθεσία: Φρεντερίκ Τελιέ
Σενάριο: Φρεντερίκ Τελιέ, Νταβίντ Ελοφέν, Πατρίτσια Τουρνασό
Παίζουν: Ραφαέλ Περσονάζ , Ολιβιέ Γκουρμέ, Μισέλ Βιγιερμόζ, Ναταλί Μπαγιέ
Υπόθεση: Παρίσι, 1991. Ο Φρανκ Μάνιε, ένας νεαρός επιθεωρητής, κάνει τα πρώτα του βήματα στο Τμήμα Διερεύνησης Εγκλημάτων. Η πρώτη του υπόθεση αφορά στη δολοφονία μιας κοπέλας. Σιγά-σιγά, παρόμοιες υποθέσεις, αρχίζουν να ενώνουν τις κουκίδες και να σχηματίζουν το προφίλ ενός κοινού δράστη. Είναι όμως;

Η ταινία βασίζεται στην αληθινή ιστορία που συγκλόνισε το Παρίσι τη δεκαετία του ’90. Ακολουθεί την έρευνα, διάρκειας 7 ετών, τη συμμετοχή στην υπόθεση 4.000 αστυνομικών, τη σύλληψη και τη δίκη του πρώτου δράστη που ταυτοποιήθηκε μέσω εξέτασης DNA. Ένα βήμα για την επιστήμη, μία νίκη για τη Δικαιοσύνη. H αποκάλυψη της πιο σκοτεινής πλευράς του Παρισιού.

Η ταινία ήταν υποψήφια για 2 Βραβεία Σεζάρ: Πρωτοεμφανιζόμενου Σκηνοθέτη & Διασκευασμένου Σεναρίου.

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022, στις 14:00
«Διαζύγιο αλά ελληνικά»

Κωμωδία, παραγωγής 1964.
Σκηνοθεσία-σενάριο: Οδυσσέας Κωστελέτος
Παίζουν: Κάκια Αναλυτή, Κώστας Ρηγόπουλος, Χρόνης Εξαρχάκος, Έφη Οικονόμου, Μέλπω Ζαρόκωστα, Τάσος Γιαννόπουλος, Λίλιαν Σουρτζή, Άννα Σταυρίδου
Υπόθεση: Μια φουριόζα και υπεραπασχολημένη δικηγορίνα ξημεροβραδιάζεται στο γραφείο της, καταγινόμενη με τα προβλήματα και τις υποθέσεις των πελατών της κι έτσι δεν βρίσκει καθόλου χρόνο να δει τον άντρα της.
Εκείνος, προκειμένου να την ταρακουνήσει και να τη συνετίσει, αποφασίζει να τσιλημπουρδίσει κι αρχίζει να βγαίνει με μια τροφαντή πελάτισσα της γυναίκας του, η οποία θέλει να χωρίσει γιατί ο άνδρας της την παραμελεί.
Στη συνέχεια, η δικηγορίνα προσπαθεί από τη μεριά της να κάνει τα ίδια, ώστε να ζηλέψει ο άντρας της και να επιστρέψει κοντά της. Και το κατορθώνει…

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022, στις 19:00
«Τετράποδη συμμορία»
(Puppy Swap: Love Unleashed)

Οικογενειακή κωμωδία, παραγωγής ΗΠΑ 2019.
Σκηνοθεσία: Μάικ Γκατ
Παίζουν: Σάρα Φλέτσερ, Ριμπ Χίλις, Μάργκο Κίντερ, Τζεφ Μέντλεϊ
Υπόθεση: Ο Μελ και η Τζέσικα χωρίζουν οδυνηρά, λίγο πριν από τον γάμο τους, όταν μια μεγάλη εταιρεία στο Λος Άντζελες προσφέρει στην Τζες τη δουλειά των ονείρων της.
Ο Μελ αρνείται να την ακολουθήσει στη Πόλη των Αγγέλων και να αφήσει τη φάρμα με τα ζώα τους στη Μοντάνα.
Εκείνη πνίγεται στο αγρόκτημα και κάνει το μεγάλο βήμα, παίρνοντας μαζί της το ένα από τα δύο ολόιδια σκυλάκια τους.
Οι δυο τους φαίνεται πως αντέχουν τον χωρισμό, όχι όμως και τα αχώριστα έως τότε κατοικίδιά τους.
Οι δύο τετράποδες αδελφούλες υποφέρουν η μία μακριά από την άλλη και όταν τους δοθεί η ευκαιρία, θα κάνουν τα πάντα για να ενώσουν ξανά τα αφεντικά τους… και τις ίδιες.

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022, στις 14:00
«Ένας βλάκας και μισός»

Κωμωδία, παραγωγής 1959.
Σκηνοθεσία-σενάριο: Γιάννης Δαλιανίδης
Παίζουν: Χρήστος Ευθυμίου, Ρίκα Διαλυνά, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Ανδρέας Μπάρκουλης, Μαρίκα Νέζερ, Αλέκα Στρατηγού, Κώστας Παπαχρήστος, Σταύρος Ξενίδης, Γιάννης Γκιωνάκης, Νίκος Φέρμας, Λαυρέντης Διανέλλος, Άγγελος Μαυρόπουλος, Γιώργος Βελέντζας, Σπύρος Ολύμπιος, Αθηνά Παππά, Βαγγέλης Σάκαινας
Υπόθεση: Ένας αφελέστατος ανθρωπάκος παγιδεύεται από μια πονηρή χήρα, η οποία ζει πλουσιοπάροχα από την ασφάλεια του δήθεν νεκρού συζύγου της. Όταν ο τελευταίος εμφανίζεται με σάρκα και οστά, εκείνη θα βάλει τον αγαθιάρη φίλο της να τον σκοτώσει και εκείνος θα καταλήξει στο δικαστήριο, όπου τελικά θα απαλλαχθεί λόγω βλακείας.