Αθλητισμός

Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης: Δύο μεγάλες διοργανώσεις τον Απρίλιο στην Ηλεία

Το Σαββατοκύριακο 8-9 Απριλίου θα διεξαχθεί στην Ηλεία για πρώτη φορά Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και συγκεκριμένα U17.
Ακούστε το άρθρο

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης ανακοίνωσε το αγωνιστικό πρόγραμμα του 2023 και τον Απρίλιο δύο σπουδαίες διοργανώσεις έρχονται στην Ηλεία.

Το Σαββατοκύριακο 8-9 Απριλίου θα διεξαχθεί στην Ηλεία για πρώτη φορά Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και συγκεκριμένα U17.

Σε ποια πόλη της Ηλείας θα διεξαχθεί θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Εξάλλου, μια εβδομάδα νωρίτερα (1-2 Απριλίου) θα διεξαχθεί στον Πύργο το Ευρωπαϊκό τουρνουά πάλης U15 «Οlympia Cup Χαράλαμπος Χολίδης», με την συμμετοχή οχτώ ευρωπαϊκών χωρών. Δύο μεγάλες διοργανώσεις που θα λάβουν χώρα στον νομό μας, ύστερα από ενέργειες και του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, Δημήτρη Νικολακόπουλου.

Όπως μεγάλο ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι ο Παλαιστικός Σύλλογος Πύργου «O Τιτάν», υπό την καθοδήγηση του Περιφερειακού Ομοσπονδιακού προπονητή Αλέξη Κολιτσόπουλου, έχει σημειώσει τόσες πολλές επιτυχίες με μεγαλύτερη την πρωτιά του Αρίωνα Κολιτσόπουλου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης U17 στο Βουκουρέστι, τον Ιούνιο του 2022. Η καλή δουλειά και οι επιτυχίες του «Τιτάν Πύργου» συνέβαλαν στο να αναθέσει η Ομοσπονδία τις δύο αυτές σπουδαίες διοργανώσεις στην Ηλεία, με τη συμβολή και του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, Δημήτρη Νικολακόπουλου.

Για δέκα μέρες τον Απρίλιο η Ηλεία θα είναι το επίκεντρο της ελληνικής και ευρωπαϊκής πάλης, με τουλάχιστον 1.000 ανθρώπους της πάλης, αθλητές-προπονητές κ.α., να έρχονται στην Ηλεία και να συμβάλλουν έτσι στην-μεταξύ άλλωντουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Όλη η επικαιρότητα