Αποδράσεις Γυναίκα

Ελληνικό νησί στις κορυφαίες επιλογές για γυναίκες που ταξιδεύουν μόνες

Ακούστε το άρθρο

Η αύξηση των ταξιδιωτών ανά τον κόσμο που ταξιδεύουν μόνοι, τα τελευταία χρόνια σημειώνει σημαντική άνοδο. Ανάμεσά τους συγκαταλέγονται όλο και περισσότερες γυναίκες που παίρνουν την απόφαση να βιώσουν νέες εμπειρίες ζωής.

Η εταιρεία WorldHotels που έχει κάτω από την «ομπρέλα» της περισσότερα από 350 ξενοδοχεία παγκοσμίως, αναδεικνύει τους τέσσερις εκείνους προορισμούς ανά τον κόσμο, που θεωρούνται καλύτεροι για όσες γυναίκες αρέσκονται στο να ταξιδεύουν μόνες.

Ανάμεσά τους δεν θα μπορούσε να μην συμπεριλαμβάνεται και η κοσμοπολίτικη Μύκονος, ένα νησί που αν μη τι άλλο ευνοεί τις γνωριμίες και τις νέες παρέες.

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στο ότι το νησί των Ανέμων μοιάζει με πάρτι, ενώ αναφέρει, επίσης, πως η Μύκονος έχει δύο πρόσωπα, αυτό της ασταμάτητης και ξέφρενης διασκέδασης μέχρι πρωίας, και εκείνο των υπέροχων και ονειρικών παραλιών που αξίζει κανείς να ανακαλύψει.

Η WorldHotels δεν παραλείπει, επίσης, να αναφέρει την γραφική και κουκλίστικη μικρή Βενετία με τα χαρακτηριστικά σπίτια που βρέχονται από την θάλασσα, τα δημοφιλή μπαράκια και εστιατόρια και, φυσικά, το πολυφωτογραφημένο ηλιοβασίλεμά της.

Οι υπόλοιποι προορισμοί που ολοκληρώνουν την τετράδα των κορυφαίων επιλογών για γυναίκες που ταξιδεύουν μόνες ανά τον κόσμο είναι η Νέα Υόρκη, το Τόκιο και η Κοπεγχάγη.

via

Όλη η επικαιρότητα