Ηλεία

Ελληνικό Ωδείο Πύργου: ξεκινούν οι εγγραφές και τα μαθήματα

Ποιοτική μουσική εκπαίδευση στο Ελληνικό Ωδείο Πύργου!
Ακούστε το άρθρο

Επετειακή για το Ελληνικό Ωδείο Παράρτημα Πύργου είναι η νέα σχολική χρονιά, καθώς φέτος γιορτάζει τα 90 χρόνια από την ίδρυσή του και είναι έτοιμο να δεχθεί παλαιούς και νέους σπουδαστές! 

Οι εγγραφές και τα μαθήματα  αρχίζουν  την  Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου 2022. Αναγνωρισμένο από το Κράτος, το Ελληνικό Ωδείο Παράρτημα Πύργου παρέχει ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών με  σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους.

Παιδιά από την ηλικία των 4 ετών αλλά και ενήλικες όλων των ηλικιών  μπορούν να μπουν στον υπέροχο κόσμο της Μουσικής, μέσα από πρότυπα ολιγομελή τμήματα αλλά και ατομικά μαθήματα στη σχολή και στο όργανο που επιθυμούν, με εξειδικευμένους και καταξιωμένους καθηγητές.

Στο Ελληνικό Ωδείο Παράρτημα Πύργου λειτουργούν όλες οι Προβλεπόμενες και Αναγνωρισμένες Σχολές Μουσικής από το Υπουργείο Πολιτισμού καθώς και Σχολές Λαϊκής, Παραδοσιακής και Έντεχνης Μουσικής.

Επίσης λειτουργούν όλα τα Παιδικά Τμήματα καθώς και η Μουσικοκινητική Αγωγή και η Μουσική Προπαιδεία στο πιάνο. Φέτος ξεκινά και το  τμήμα Μουσικής Αγωγής για ΑμεΑ (7 έως 17 ετών).     

Στόχος του Ωδείου που επιτυγχάνεται κάθε χρόνο, είναι η μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία των σπουδαστών του, η ενθάρυνση της δημιουργικότητάς τους και η απόλαυση της μουσικής ως σπουδή, ως τέχνη, ως επαγγελματική αποκατάσταση, ως έκφραση και ως τρόπος ζωής.

1932-2022 : 90 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!

Πληροφορίες – Εγγραφές στη γραμματεία του Ωδείου κάθε απόγευμα 5-9 μ.μ.

ΚΑΛΗ  ΜΟΥΣΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ  ΟΛΟΥΣ!

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 26210-33179, e-mail: odeonpyrgou@gmail.com 

28ης Οκτωβρίου 38, Πύργος.

https://www.facebook.com/elliniko.odeio.pyrgou

Όλη η επικαιρότητα