Categories: Life

Έλον Μασκ: Ποια συμβουλή της μητέρας του… δεν άκουσε και έγινε δισεκατομμυριούχος

Share

Αν άκουγε την μητέρα του ο Έλον Μασκ φαίνεται πώς… δεν θα είχε φτιάξει μια περιουσία που αγγίζει τα 229 δισ. δολάρια.

Όταν ρώτησαν πρόσφατα την γνώμη της μητέρας του, Maye Musk, για τα επαγγελματικά του σχέδια, εκείνη απάντησε πως δεν έχει και πολύ μεγάλη επίδραση στη διαδικασία λήψης αποφάσεων του γιου της.

Μιλώντας στο Today With Hoda & Jenna, η 73χρονη ρωτήθηκε για την επιθυμία του Έλον Μασκ να αγοράσει το Twitter. «Να κάνει ό,τι θέλει» απάντησε. «Του είπα να μην κάνει ηλεκτρικό αυτοκίνητο ούτε και πυραύλους και δεν με άκουσε».

Σε ερώτηση αν διαφώνησε κάποτε με την απόφαση του γιου της να ξεκινήσει την Tesla, είπε ότι δεν ήταν τόσο το ίδιο το επιχειρηματικό εγχείρημα όσο οι εργασιακές του συνήθειες.

«Δούλευε τόσο σκληρά, χρειαζόταν διάλειμμα» εξήγησε. «Και ξαφνικά ήθελε να ασχοληθεί με ηλιακή ενέργεια και ηλεκτρικά αυτοκίνητα και πυραύλους. Του είπα, απλώς επίλεξε ένα για να μην δουλεύεις τόσο πολύ».

Η Μέι Μασκ, εκτός από τον 50χρονο Έλον, έχει επίσης έναν 49χρονο γιο, τον Κίμπαλ και μια 47χρονη κόρη, την Τόσκα, που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Έρρολ Μασκ.

Ο Έλον Μασκ συμφώνησε πρόσφατα να προχωρήσει στην εξαγορά του Twitter έναντι 44 δισ. δολαρίων, εκτός εάν η πλατφόρμα παρέχει σίγουρες αποδείξεις ότι λιγότερο από 5% των καθημερινών χρηστών είναι λογαριασμοί spam και bot.