Προγνωστικά

Ελβετικό 1.70 και η ποιότητα του Σιάτλ

Ακούστε το άρθρο

Δεν είναι πολλές οι επιλογές που έχουμε στο κουπόνι της Τετάρτης. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν δυνατά πονταρίσματα. Εμείς κρατήσαμε μια επιλογή στα γκολ και μία στα σημεία.

Ζυρίχη – Σεν Γκάλεν

Παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας η Ζυρίχη, η οποία ούτε στην Ξαμάξ πήρε αυτό που άξιζε. «Κόλλησε» στο 2-2 και εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη μετά από τις τέσσερις πρώτες στροφές του πρωταθλήματος. Παρότι παίζει καλό ποδόσφαιρο, δέχεται πολύ κριτική από τον Τύπο και δεδομένα δεν η ανοχή έχει αρχίσει και εξαντλείται. Από την άλλη, η Σεν Γκάλεν έρχεται από αντρίκια εμφάνιση, δεν απέφυγε ωστόσο την ήττα με σκορ 3-2 από τη Γιούνγκ Μπόις. Πλήρωσε τα λάθη της κυρίως, με τον κόσμο της πάντως να την χειροκροτάει στο τέλος. Παρακινδυνευμένο να πάμε στα σημεία, δεδομένου πως οι γηπεδούχοι είναι αρκετά αφελείς μέχρι στιγμής. Δεδομένου του τρόπου παιχνιδιού των δύο ομάδων πάντως, είναι λογικό το ποντάρισμα στο over 2,5.

Σολτ Λέικ – Σιάτλ

Έφυγε με το διπλό και το 2-1 από το Κάνσας το Σολτ Λέικ, παρότι μάλιστα βρέθηκε πίσω στο σκορ. Είναι ιδιαίτερα ανεβασμένοι οι «ρόγιαλς», που παραμένουν αήττητη στα πέντε (3-2-0) τελευταίους τους παιχνίδια. Χάλασε πάντως το κλίμα στα αποδυτήρια μετά την απόφαση της διοίκησης να απολύσει τον Μάικ Πέτκε και να τοποθετήσει στη θέση του τον Φρέντι Χουάρεθ από τους θυγατρικούς «Μόναρκς». Την ίδια ώρα, το Σιάτλ παρουσίασε επιπολαιότητα στο εντός με τη Νιού Ίνγκλαντ και έμεινε στο 3-3. Αμυντικά οι «Σάουντερς» έχουν θέματα και σε αυτά οφείλεται το γεγονός πως μετράνε δύο ματς χωρίς νίκη. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι έχουν την ποιότητα για να εκμεταλλευτούν την… ανακατωσούρα που έφερε στο Σολτ Λέικ η αποπομπή του Πέτκε. Υπάρχει αξία στα δεξιά και θα πάμε με το πιο ασφαλές Χ2.

Ξέρεις τι παίζει με το bet365; Δες εδώ!

Όλη η επικαιρότητα