Lifestyle Smile

Έμα Στόουν: Η παρουσία της στο ΣΕΦ έφερε… πανικό στο Twitter!

«Γούρι» έφερε η παρουσία της Έμα Στόουν στις εξέδρες του ΣΕΦ χθες βράδυ καθώς ο Ολυμπιακός πήρε μια μεγαλειώδη πρόκριση!
Ακούστε το άρθρο

«Γούρι» έφερε η παρουσία της Έμα Στόουν στις εξέδρες του ΣΕΦ χθες βράδυ καθώς ο Ολυμπιακός πήρε μια μεγαλειώδη πρόκριση για το FInal 4 της Euroleague στο Βελιγράδι επικρατώντας της Μονακό 94-88.

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ βρέθηκε ανάμεσα στο κοινό του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας μαζί με τον Γιώργο Λάνθιμο. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός βρίσκεται στην Αθήνα αυτές τις ημέρες για την επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του γνωστού σκηνοθέτη, «Βληχή», στην Εθνική Λυρική Σκηνή.

Η Έμα Στόουν, που ήταν υποψήφια για Όσκαρ β’γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στο «The Favorite», ανανέωσε τη συνεργασία της με τον σκηνοθέτη με τη μεσαίου μήκους ταινία «Βληχή», ενώ θα πρωταγωνιστήσει και στην επόμενη μεγάλου μήκους του Λάνθιμου, «Poor Things».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις κερκίδες του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας ήταν και ο -ίσως κορυφαίος παίκτης της σύγχρονης εποχής του ΝΒΑ-  Κέβιν Ντουράντ που παρακολούθησε το παιχνίδι για τον καλό του φίλο Μάικ Τζέιμς λίγες θέσεις δίπλα από τον Βασίλη Σπανούλη.

Το twitter τρελάθηκε με την Έμα Στόουν

Όπως ήταν λογικό, η παρουσία της Έμα Στόουν στο ΣΕΦ έφερε φρενίτιδα τόσο στους φίλους του Ολυμπιακού, όσο και στους υπόλοιπους που παρακολούθησαν το παιχνίδι. Κάποιοι την οραματίστηκαν δίπλα στον… Τάκη Τσουκαλά, άλλοι ήθελαν να της κάνουν ερωτική εξομολόγηση και άλλοι «ψάχνονταν» για το τι κάνει η γνωστή ηθοποιός στο παιχνίδι της ομάδας του Πειραιά.

Δείτε κάποια από τα πιο αστεία tweets:

Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα