Lifestyle

Έμεινε ανάπηρη ένα βράδυ πριν το γάμο της – σήμερα είναι μοντέλο εσωρούχων (PHOTOS)

rachel3.jpg
Ακούστε το άρθρο

Η Rachelle Friedman Chapman, είναι 34 ετών. Είναι μια ψηλή πανέμορφη γυναίκα με εκπληκτικές αναλογίες που άνετα θα μπορούσε να είναι μοντέλο. Η Rachelle, δεν ενδιαφερόταν για αυτά. Ήθελε απλά να παντρευτεί τον άνδρα της καρδιάς της. Μια μέρα πριν περάσει τα σκαλιά της εκκλησίας διοργάνωσε με τις φίλες της ένα μπάρτσελορ πάρτι μόνο για γυναίκες. Ήταν Μάιος του 2010

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του ξεφαντώματος μια φίλη της την έσπρωξε στην πισίνα. Το πέσιμο δεν ήταν καλό. Η Rachelle χτύπησε στην πλάτη και τη σπονδυλική στήλη. Ο νωτιαίος μυελός της τραυματίστηκε ανεπανόρθωτα. Θα έμενε για πάντα ανάπηρη στη ζωή της από το στέρνο και κάτω.

Η 29χρονη τότε, γυναίκα δεν το έβαλε κάτω. Επιστράτευσε μια τεράστια ψυχική δύναμη που και η ίδια αγνοούσε ότι έκρυβε μέσα της. Δεν άφησε τη ζωή να την πάρει από κάτω. Εκείνη πήρε τη ζωή και την έστυψε με δύναμη.

Η Rachelle Friedman Chapman, όχι μόνο αποφάσισε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ έστω και ανάπηρη, αλλά σήμερα είναι μια ευτυχισμένη μαμά ενός 2χρονου κοριτσιού, μέσω παρένθετης μητέρας.

«Δεν το έβαλα κάτω. Θέλω να δείξω ότι τα άτομα με αναπηρία είναι άνθρωποι σαν όλους εσάς. Με τις ανησυχίες τους, τις χαρές τους, τις λύπες τους, την ομορφιά τους και την ασχήμια τους. Θέλω να δείξω ότι τα άτομα με αναπηρία μπορεί να είναι και σεξυ και ερωτικά» θα πει.

ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

Όλη η επικαιρότητα