Media

Εμφάνιση-έκπληξη θα αναστατώσει τα MAD – Ποιος θα κάνει την φαντασμαγορική έναρξη

Σε λίγες μέρες η μεγάλη βραδιά
Ακούστε το άρθρο

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε ο Θέμης Γεωργαντάς, οποίος έδωσε μια «βιτριολική» απάντηση στην Εύη Δρούτσα για τη Eurovision, ενώ μίλησε και για τη συνεργασία – «βόμβα» που έρχεται στα βραβεία MAD!

«Δεν έφταιξε κάτι που έφυγα από το ΣΚΑΪ. Ήθελαν να  συνεχιστεί η εκπομπή, αλλά η πρόταση του OPEN μού άρεσε πάρα πολύ. Είναι μια παραγωγή του MAD TV για το ΟΡΕΝ», εξήγησε ο δημοσιογράφος, παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός για την τηλεοπτική του μετακίνηση.

«Υπάρχουν καλεσμένοι που έρχονται στο After Dark και είναι “λουκουμάκια” με τις ατάκες που λένε, γελάω πολύ», ανέφερε ο ίδιος.

Μιλώντας για τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στη  Eurovision, ο Θέμης Γεωργαντάς είπε ότι «Το τραγούδι της Ελλάδας για τη φετινή Eurovision το είχα ακούσει από την αρχική του μορφή και μου άρεσε πολύ. Δεν πειράζει που δεν άρεσε το τραγούδι της Ελλάδας στην Εύη Δρούτσα. Άρεσε στη συγγραφέα του Χάρι Πόττερ».

Αναφερόμενος, τέλος, στα φετινά βραβεία του MAD, ο Θέμης Γεωργαντάς αποκάλυψε ότι «Για φέτος είμαστε σε συνεννόηση με το μάνατζερ της Τσανέλ από την Ισπανία για τα φετινά βραβεία του MAD. Δεν έχει κλείσει ακόμα, αλλά γίνονται συζητήσεις. Η Τσανέλ έστειλε μήνυμα στην Ελένη Φουρέιρα και της είπε ότι θέλει να συνεργαστούν. Φέτος την έναρξη θα την κάνει ο Κωνσταντίνος Αργυρός που θα τους αιφνιδιάσει όλους με την εμφάνισή του».

πηγή:in.gr

Όλη η επικαιρότητα