Χωρίς κατηγορία

«Εμφανίστηκε» η … απούσα διοίκηση

panileiakos1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Λίγες ώρες πριν ο Φάνης Παπαδόπουλος καταθέσει στο ειρηνοδικείο του Πύργου τα βιβλία και την σφραγίδα του Πανηλειακού, προκειμένου να τοποθετήσει αυτό την προσωρινή 7μελη επιτροπή που θα αναλάβει την διεξαγωγή νέας Γ.Σ. για τον Πανηλειακό, ήρθε αργά προχθές το βράδυ στην δημοσιότητα μια ανακοίνωση – απάντηση προς τις αιτιάσεις του κ. Γιάννου Παπαϊωάννου από το Διοικητικό Συμβούλιο (;) της ομάδας, σε συνέχεια του γνωστού σίριαλ για τις διοικητικές εξελίξεις στην ομάδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση που υπογράφει ο Νίκος Καλαβρυτινός:

“Η αξιοπρέπεια δεν αγοράζεται. Κατακτιέται. Όχι με αμπελοφιλοσοφίες, παρόλες και ανέξοδες αοριστολογίες, αλλά βήμα – βήμα με πράξεις .

Με πράξεις προσπαθούμε να ξαναστήσουμε από το μηδέν την Ομάδα μας και να δημιουργήσουμε και πάλι τον ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ που αγαπήσαμε και που όλοι θέλουμε.

Σε αυτήν την προσπάθεια καλέσαμε όλους όσους ήθελαν να συμμετάσχουν. Ο κ. Παπαϊωάννου προσέτρεξε… αυθορμήτως!!! Μέσα σε 20 ημέρες ήθελε να γίνουν θαύματα. Όμως ό,τι γκρεμίζεται με ευκολία ξαναχτίζεται δύσκολα. Πολύ περισσότερο αν αυτό αφορά την εμπιστοσύνη.

Στο διάστημα από τις 3 Ιουνίου μέχρι σήμερα η διοίκηση και οι επενδυτές κάνουν συνεχώς επαφές τόσο για την απόκτηση προπονητή, όσο και για την απόκτηση νέων παικτών που θα οδηγήσουν την Ομάδα στην άνοδο από την Γ΄ Κατηγορία.

Θα ήταν ανεύθυνο από μέρους μας αν προχωρούσαμε σε ανακοινώσεις πριν από την ολοκλήρωση των επαφών μας με προπονητές και παίκτες που μπορούν να εκπληρώσουν το στόχο που έχουμε θέσει. Αυτού του είδους οι ενέργειες ανήκουν στο παρελθόν.

Ο κ. Παπαϊωάννου ισχυρίζεται ότι «δεν υπήρξαν διασφαλίσεις και εγγυήσεις εκ μέρους της ομάδας των “επενδυτών” ότι πραγματικά ξεκινούσαμε μια καθαρή νέα πορεία». Μάλλον το παρεξήγησε και… αναζητούσε «άλλου είδους» διασφαλίσεις, τις οποίες, όμως, δεν μπορεί να ζητά κάποιος που λέει ότι πονά και αγαπά τον ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ και έχει προσφερθεί εθελοντικά να συμβάλλει στην προσπάθεια για να ξαναστηθεί και πάλι η Ομάδα.

Είναι προφανές ότι με τις δηλώσεις του ο κ. Παπαϊωάννου δεν εκφράζει παρά μόνο τον εαυτό του. Τα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου συνεχίζουμε την προσπάθεια γιατί πιστεύουμε ότι με αγώνα που είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε, μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Πιστεύουμε στον ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ και είμαστε βέβαιοι ότι με την συμβολή του λαού της Ηλείας και των επαγγελματιών όχι μόνο του Πύργου, αλλά ολόκληρου του Νομού, θα έχουμε νικηφόρα κατάληξη στον αγώνα που  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ξεκινάμε.

Ο κ. Παπαϊωάννου προφανώς πίστευε ότι η αξιοπιστία της ιστορικής μας ομάδας μπορεί να ξαναχτιστεί από τη μια μέρα στην άλλη χωρίς κόπο και ανέξοδα, μόνο με όμορφα λόγια και χωρίς προσωπική εργασία και προσφορά. Είναι σαφές ότι ζει σε άλλη εποχή, γιατί δεν έχει καταλάβει ότι η εποχή του «φιλοκαλούμεν μετ’ ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μαλακίας», όπως εύστοχα αναφέρει στον «Επιτάφειο» ο Θουκιδίδης, πέρασε ανεπιστρεπτί.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ δεν πρέπει να ανησυχούν. Τους διαβεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να οικοδομήσουμε έναν σύγχρονο ποδοσφαιρικό όμιλο.
Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για παίκτες και προπονητή που θα αποτελέσουν τα θεμέλια για την οικοδόμηση μιας υγειούς ομάδας, του νέου ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ, για τον οποίο θα είμαστε όλοι υπερήφανοι.

Για το ΔΣ του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ

Νίκος Καλαβρυτινός”.

Το θέμα που γεννάται τώρα είναι αν πράγματι αυτοί οι άνθρωποι, που δηλώνουν πως εργάζονται για τον Πανηλειακό, το πράττουν στα αλήθεια ή όχι.

Και γιατί ένα μήνα μετά την εκλογή του νέου Δ.Σ. δεν έκαναν απολύτως τίποτα;

Ούτε ρύθμιση στο ΙΚΑ, ούτε συγκρότηση Δ.Σ., ούτε κάτι άλλο.

Αν θέλουν ο κόσμος του Πανηλειακού να τους πιστέψει, θα πρέπει άμεσα να προβούν σε πράξεις. Ειδάλλως θα έχουν τις αντιδράσεις που είχαν χθες…

Του Χρ. Κανελλόπουλου

xrkanl.1@gmail.com

Όλη η επικαιρότητα