Αθλητισμός

«Εμφύλιος» μεταξύ συνδέσμων του Ολυμπιακού για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα!

olumpiakos.jpg
Ακούστε το άρθρο

Απάντηση στην προκλητική ανακοίνωση του Porto Leone Κερατσινίου εξέδωσε η Θύρα 7 Εξαρχείων. Ο σύνδεσμος Porto Leone, ο σύνδεσμος των οπαδών του Ολυμπιακού της περιοχής του Κερατσινίου, της περιοχής του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα, χωρίς ίχνος ντροπής, λερώνει μία από τις πιο ταξικές συνοικίες της Ελλάδας, το Κερατσίνι, λερώνει την ίσως πιο ταξική ιστορικά ομάδα της Ελλάδας, λέγοντας ότι «στη Θύρα 7 εργάτες και αφεντικά γινόνται ένα», την ομάδα του Νίκου Γόδα, τον Ολυμπιακό και τους νεκρούς του, και τονίζει: «Άντε λοιπόν το γράφουμε ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ την πράξη μέλους της χρυσής αυγής» (και όχι τη Χρυσή Αυγή) αφήνοντας να εννοηθεί ότι στο σύνδεσμο εμπλέκονται μέλη της δολοφονικής συμμορίας, μέλη της οποίας έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην «εποχή Μαρινάκη» σε αρκετούς συνδέσμους. Η πλειοψηφία των οπαδών του Ολυμπιακού αντιδρά χωρίς ωστόσο να καταφέρει μέχρι στιγμής να τους απομονώσει. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι χθες Πέμπτη 19/9, στην πορεία στη Νίκαια, ομάδα Ολυμπιακών κυνήγησε και χτύπησε Χρυσαυγίτες. Ποιους συμφέρει να μην πάρει πολιτική διάσταση το θέμα; Προφανώς μόνο την Χρυσή Αυγή…

Η ανακοίνωση του Porto Leone:

«Όλοι εσείς που διαβάζετε αυτά που θέλετε να διαβάσετε είδατε πουθενά να έβγαλε το Porto Leone καμία ανακοίνωση? Ξέρετε ρε πονηροί πως βγαίνουν οι ανακοινώσεις? Έχετε βγάλει ποτέ καμία? Το γεγονός οτι μέχρι χθες τα μεσάνυχτα ήμασταν στο γήπεδο σας λέει τίποτα? Το γεγονός οτι σήμερα το πρωί δουλεύαμε σας λέει κάτι? Ο κανόνας που λέει οτι για να βγει μια ανακοίνωση θα πρέπει να γίνει μια συνάντηση του βασικού σου πυρήνα μήπως σας λέει κάτι? Μάγκες, δεξιοί και αριστεροί το να δηλώσει ο σύνδεσμος την κομματική πλειοψηφία και το προς τα που έχει κλίση είναι τελείως εξω απο την κουλτούρα μας…ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ? Γιατί η ΘΥΡΑ 7 που μάθαμε, αγαπήσαμε και μεγαλώσαμε ήταν ένας τόπος όπου δεξιοί και αριστεροί, εργάτες και αφεντικά γινόταν ένα. Ολα τα άλλα δεν είχαν σημασία…και έτσι πρέπει να είναι στο γήπεδο. Πρέπει να υπάρχει ενότητα, γιατί αυτή είναι η κινητήρια δύναμη της κερκίδας μας. Προσπαθούμε να σας εξηγήσουμε τα αυτονόητα και εσείς μας ζητάτε να γράψουμε ότι καταδικάσουμε την Χρυσή Αυγή.

Άντε λοιπόν το γράφουμε ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ την πράξη μέλους της χρυσής αυγής ενάντια σε εναν ελεύθερο άνθρωπο με την δικιά του ιδεολογία. Ικανοποιηθηήκατε? εκσπερματώσατε μήπως? Μήπως ο ΠΑΥΛΟΣ θα είναι πάλι εδώ κοντά μας?κοντά στους φίλους και την οικογένεια του? Μπορούμε να γράψουμε πολλά..αλλά κάπου εδω σταματάμε να απαντάμε στα παλικαράκια που θα αρχίσουν να γράφουν οτι παπαρια τους κατέβει στο κεφάλι. Η καταδίκη μάγκες έγινε σήμερα στο Κερατσίνι με πάνω απο 20.000 κόσμο και αύριο μπορεί να γίνει σε μια άλλη γειτονιά. Στο δρόμο δίνεις την απάντηση σου και οχι μέσα στο fb. Ελπίζουμε τουλάχιστον όλοι εσείς που μας τα πρήξατε να ήρθατε μια βόλτα σήμερα στο Κερατσίνι και να μην λιώνατε στο fb ζητώντας καταδίκες…»

Η απάντηση της Θύρας 7 Εξαρχείων:

«Έχουμε και λέμε:

-οι βάζελοι καταδίκασαν τη φασιστική δολοφονία παρόλο που ο Παύλος ήταν Ολυμπιακός

-οι ΑΕΚτζήδες καταδίκασαν τους φασίστες της ΧΑ (και παλιότερα και τώρα) παρόλο που ο δολοφόνος τυγχάνει να είναι ΑΕΚτζης (“τι αεκτζης, φασίστας είναι” είπανε)

-Οι οπαδοί της Rayo Vallecano από την Ισπανία καταδίκασαν τους φασίστες που σκότωσαν τον Παύλο

-Κααααι οι Ολυμπιακοί σύνδεσμοι…τσιμουδιά. Μια σιχαμερή ύπουλη τσιμουδιά. «No Politica» λέει…”Καταδικαστέα Πράξη ΕΝΟΣ ΜΕΛΟΥΣ της ΧΑ λέει…«Δεν είμαστε πολιτικό γραφείο» λέει… Κατα τα άλλα τις σημαίες των ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ σέρβων, τα πανό για τους Σέρβους ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, τα πανό για ο Κόσοβο (και ποιός το χέζει το Κόσοβο ρε νούμερα; Ούτε κατα που πέφτει δεν ξερετε!) μια χαρά τα σηκώνουνε στην 7. Και τις ελληνικές σημαίες… Λες και είμαστε η εθνική (ΕΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ φωνάζανε κατι άλλοι αν δεν κάνω λάθος- εμείς ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ φωνάζαμε). Εκεί πάει περίπατο το NO Politica.

ΞΕΦΤΙΛΕΣ! ε ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!!!»


Πηγή: ertopen.com

Όλη η επικαιρότητα