Πολιτική

«Εμφύλιος» στον ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας

syriza_ahaias_7.jpg
Ακούστε το άρθρο

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Γρηγόρης, για τους «αντάρτες» του ΣΥΡΙΖΑ, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτούς και τον Αχαιό Βουλευτή, Βασίλη Χατζηλάμπρου.


Τους καλέι να αποχώρήσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ και να κατέλθουν αυτόνομα στις εκλογές «για να μετρήσουν το μπόι τους». Από την ευθεία κριτική του υποψήφιου βουλευτή δεν ξεφεύγουν ούτε τα μέλη που πρόσκεινται στην Αριστερή Πλατφόρμα και στην ΚΟΕ και προ ημερών συναντήθηκαν στην αίθουσα του ΤΤΕ στην Πάτρα.


Στην προσωπική του σελίδα στο facebook έγραψε: “Kαι μην με ερεθίζουν μερικοί-μερικοί…Όποιος θέλει να’ναι…και με χωροφύλαξ..και με τον αστυφύλαξ…ΤΕΛΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ”ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ”!! Μιλάω για τους 36 του ΣΥΡΙΖΑ…..Κι αν ο Κοδέλας, κι ο Χατζηλάμπρου θέλουν να μετρήσουν το μπόι τους πολιτικά σε εθνικό επίπεδο, να κατεβούν με την ΚΟΕ…Κι αν θέλει ο Πετράκος,ο Λαπαβίτσας και ο Ζερδέλης να φτιάξουν το ”κόμμα της δραχμής”..να το φτιάξουν και να κατέβουν στο λαό…Κι αν θέλουν ,αυτοί που εγκαλούν τον Τσίπρα ….ΓΙΑ ”ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ” ….. ..ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΨΑΡΙΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ, να βάλουμε κάλπες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και να καλέσουμε ΌΛΟ τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσει….”ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΘΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ..ή..ΟΧΙ”…………..ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ…ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ…ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ..ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ….άντε…οι βδέλλες τελειώσανε…

Πηγή: patrastimes.gr

Όλη η επικαιρότητα