Categories: Lifestyle

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου – «Ο Σεμπάστιαν είναι κατά συρροή άπιστος»

Share

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου αφού ο εν διαστάσει σύζυγός της, Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ, φέρεται να την απάτησε.Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου αφού ο εν διαστάσει σύζυγός της, Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ, φέρεται να την απάτησε.

Δικαστικά αρχεία που επικαλείται το Page Six δείχνουν ότι το διάσημο μοντέλο κατέθεσε την αίτηση στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν, στην οποία σημειώνεται μεταξύ άλλων πως υπάρχουν «θέματα προς επίλυση».

Η είδηση περί διαζυγίου έγινε για πρώτη φορά γνωστή τον Ιούλιο, όταν κυκλοφόρησε πως το ζευγάρι χωρίζει μετά από τέσσερα χρόνια γάμου.

«Ναι, απάτησε», υποστήριξε πηγή από το περιβάλλον του μοντέλου. «Είναι κατά συρροή άπιστος. Είναι αηδιαστικό. Είναι σκύλος».

PEPE MENDEZ VIA GETTY IMAGES

Μόλις μία ημέρα πριν, το μοντέλο πυροδότησε μια έντονη φημολογία περί χωρισμού όταν εντοπίστηκε να βγάζει βόλτα τον ενός έτους γιο του πλέον εν διαστάσει ζευγαριού, Σιλβέστερ, χωρίς τη βέρα της.

Τον Σεπτέμβριο, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι επιβεβαίωσε τελικά ότι με τον Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ είχαν χωρίσει, όταν δήλωσε σε βίντεο στο TikTok ότι είναι «πρόσφατα single άτομο» που «σκέφτεται να βγει ραντεβού και τέτοια πράγματα».

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι και ο 41χρονος παραγωγός του «Uncut Gems» παντρεύτηκαν κρυφά σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης τον Φεβρουάριο του 2018, μόλις δύο εβδομάδες αφότου εμφανίστηκαν δημοσίως μαζί για πρώτη φορά την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Και τέσσερις μήνες μετά το γάμο τους, παρουσίασε το εντυπωσιακό δαχτυλίδι αρραβώνων της με δύο διαμάντια.

Τον Οκτώβριο του 2020 ανακοίνωσε ότι ήταν έγκυος στο πρώτο παιδί της, έναν γιο, με τον Σιλβέστερ να γεννιέται τον Μάρτιο του 2021.

Πηγή: huffingtonpost.gr