Categories: LifestyleΚόσμος

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Ο πρώην σύζυγος την παρακαλάει να του δώσει δεύτερη ευκαιρία

Share

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία ή τουλάχιστον κάτι τέτοιο φαίνεται πως σκέφτεται ο σύζυγος της Έμιλι Ραταϊκόφσκι, Σεμπάστιαν Μπέαρ, ο οποίος ελπίζει να του δοθεί μια ακόμη ευκαιρία για να σώσει τον γάμο του.

Το 31χρονο μοντέλο και ο 41χρονος κινηματογραφικός παραγωγός φημολογείται ότι χώρισαν τον περασμένο μήνα, με τη Ρατακόφσκι να σχεδιάζει να καταθέσει αίτηση διαζυγίου μετά από ισχυρισμούς ότι την είχε απατήσει.

«Ο Σεμπάστιαν την ικετεύει να του δώσει άλλη μια ευκαιρία», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του διάσημου μοντέλου στην ιστοσελίδα «Page Six». Η ίδια πηγή ανέφερε επίσης ότι η Ραταϊκόφσκι είναι ανένδοτη και δεν θα του δώσει καμία ευκαιρία: «Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, επειδή έψαξε μόνη της και ανακάλυψε ακόμα περισσότερες αηδίες που έκανε πίσω από την πλάτη της».

Αν και το μοντέλο – που έχει αποκτήσει μαζί του ένα γιο – δεν έχει προσλάβει ακόμη δικηγόρο, το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι σχεδιάζει σύντομα να καταθέσει αίτηση διαζυγίου.


«Οι φίλοι τους λάτρευαν να τους βλέπουν στις εφημερίδες και στα πρωτοσέλιδα», αποκάλυψε μια άλλη πηγή, προσθέτοντας: «Δεν ξέρω ποια είναι η αλήθεια για τη συμπεριφορά του Σεμπάστιαν και δεν τον υπερασπίζομαι, αλλά ξέρω ότι είναι και οι δύο συγκλονισμένοι. Είναι τόσο λυπηρό».

«Όλοι ήταν πραγματικά ενθουσιασμένοι γι’ αυτούς, παντρεύτηκαν τόσο γρήγορα. Νομίζω ότι ο κόσμος δεν πίστευε ότι ο Σεμπάστιαν ήταν αρκετά καλός για την Έμιλι, αλλά εκείνη τον καταλάβαινε. Εκείνη είναι η απόλυτη γυναίκα, εκείνος είναι ένας ωραίος άντρας και είναι και οι δύο πολύ έξυπνοι».

Τον περασμένο μήνα άλλη πηγή ισχυρίστηκε στην Page Six ότι ο παραγωγός την απάτησε: «Ναι, την απάτησε. Είναι κατά συρροή απατεώνας. Είναι αηδιαστικό. Είναι ένα σκυλί».

Η Ραταϊκόφσκι από την πλευρά της φάνηκε να επιβεβαιώνει τις φήμες καθώς έκανε «like» σε πολλά tweets που συζητούσαν τον χωρισμό καθώς και την υποτιθέμενη απιστία του.

Το μοντέλο πυροδότησε τις φήμες χωρισμού τον Ιούλιο, όταν εθεάθη πολλές φορές έξω χωρίς τη βέρα της. Μάλιστα την προηγούμενη Δευτέρα, έκανε βόλτα με τον γιο τους και για άλλη μια φορά δεν φορούσε τη βέρα της. Αντιθέτως ο Σεμπάστιαν τη φοράει ακόμα, καθώς ακόμα ελπίζει να τα ξαναβρούν.ω

πηγή:πρώτο θέμα