Categories: Lifestyle

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Θύελλα αντιδράσεων για τις γυμνές φωτογραφίες που πόσταρε για τη Γιορτή της Μητέρας

Share

Με ευχές και γλυκά μηνύματα για όλες τις μητέρες του κόσμου, που σήμερα γιορτάζουν έχουν  πλημμυρίσει από το πρωί τα social media.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που θέλησαν να πουν τα δικά τους «χρόνια πολλά» και να μιλήσουν για τη μητρότητα ήταν και η Έμιλι Ραταϊκόφσκι.

Το μοντέλο θυμήθηκε την περίοδο που ήταν έγκυος στο παιδί του πρώην πλέον συζύγου της, Σεμπάστιαν Μπέαρ Μακλάρντ και ανάρτησε γυμνά στιγμιότυπα με την ίδια σε πολύ προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Συγκεκριμένα, μέσα από το Instagram της, η Ραταϊκόφσκι ανάρτησε δύο φωτογραφίες της, λίγο πριν γεννήσει τον γιο της, όπου στέκεται ολόγυμνη στην μπανιέρα, καλύπτοντας το στήθος της.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης, έγραψε: «Αυτές οι φωτογραφίες είναι ακριβώς πριν αλλάξει η ταυτότητα και η ζωή μου για πάντα. Το να είσαι μαμά σημαίνει να κάνει πολλή ησυχία, σκληρή δουλειά στην οποία συχνά κανείς δεν είναι μάρτυρας. Είμαι περήφανη για όλες εσάς τις μαμάδες – η αγάπη και η αφοσίωσή σας μπορεί να είναι το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο».

Η ανάρτησή της μετρά πάνω από 530.000 likes αλλά και πολλά αρνητικά σχόλια. Οι φανς της βλέποντας τις γυμνές φωτογραφίες της εξαπέλυσαν τα «πυρά» τους και σχολίασαν ότι ακόμη και σε μία τόσο ξεχωριστή μέρα για τις γυναίκες, εκείνη επιλέγει να αναρτά τέτοια στιγμιότυπα.

Κάποιοι μάλιστα, έκαναν λόγο για πορνογραφία. Άλλοι την χαρακτήρισαν ναρκισσίστρια και άλλοι αναρωτήθηκαν τι θα σκεφτεί το παιδί της όταν μεγαλώσει και δει τις γυμνές της φωτογραφίες.

«Για όνομα του Θεού, μπορείς να σταματήσεις;» , «Αυτό είναι πορνογραφία», «Συγγνώμη, δεν είναι πορνό αυτό;», «Σοβαρά; Πρόκειται περισσότερο για ναρκισσισμό παρά για μητρότητα», «Γιατί να γδυθείς;».

«Σκέφτομαι τι θα συμβεί όταν το παιδί μεγαλώσει και δει τη φωτογραφία της μαμάς του που είναι εντελώς γυμνή», «Υπάρχει κάποιος λόγος που δείχνεις τον εαυτό σου γυμνό;», «Ούτε την ημέρα της μητέρας δεν μπορείς να σταματήσεις να δείχνεις το γυμνό σου σώμα», είναι μόνο κάποια από τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε το μοντέλο, σύμφωνα με το in.gr.

Η ανάρτησή της