Lifestyle Smile

Έμιλι Ρατακόφσκι: Καταγγέλλει τον Robin Thicke για σεξουαλική παρενόχληση (vid)

Σύμφωνα με όσα γράφει το μοντέλο ο τραγουδιστής "επέστρεψε κάποια στιγμή μεθυσμένος στο γύρισμα".
Ακούστε το άρθρο

Η Έμιλι Ρατακόφσκι υποστηρίζει ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από τον Robin Thicke στα γυρίσματα του μουσικού βίντεο για το τραγούδι Blurred Lines.

Η Έμιλι Ρατακόφσκι καταγγέλλει πως έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του βίντεο κλιπ για το τραγούδι Blurred Lines το 2013, από τον Robin Thicke.

Οι ισχυρισμοί του διάσημου μοντέλου δημοσιεύτηκαν για πρώτη φορά στην εφημερίδα Sunday Times, και ουσιαστικά πρόκειται για αποσπάσματα που περιλαμβάνονται στο επερχόμενο βιβλίο της Ρατακόφσκι “My Body”.

Σύμφωνα με όσα γράφει το μοντέλο ο τραγουδιστής “επέστρεψε κάποια στιγμή μεθυσμένος στο γύρισμα”.

“Από το πουθενά, ένιωσα τα ψυχρά, άγνωστα χέρια ενός ξένου να πιάνουν το γυμνό μου στήθος από πίσω. Ενστικτωδώς απομακρύνθηκα, κοιτάζοντας πίσω μου προς τον Ρόμπιν Θικ” γράφει η Έμιλι Ρατακόφσκι.

“Ένιωσα αίσθημα ντροπής σε όλο μου το σώμα και για πρώτη φορά γυμνή εκείνη τη μέρα. Δεν μίλησα για το συμβάν τότε, γιατί ήθελα απεγνωσμένα να υποβαθμίσω μέσα μου ό,τι έγινε. Δεν αντέδρασα όπως θα έπρεπε. Δεν είχα πραγματική δύναμη, γιατί ήμουν απλώς το γυμνό κορίτσι σε ένα video clip. Δεν ήμουν τίποτα περισσότερο από ένα μοντέλο που είχαν προσλάβει”, δηλώνει η Ρατακόφσκι.

Σύμφωνα με το BBC, η σκηνοθέτης του βίντεο κλιπ, Νταιάν Μαρτέλ, δήλωσε πως θυμάται το περιστατικό όταν συνέβη.

“Θυμάμαι τη στιγμή που της έπιασε το στήθος. Στεκόταν πίσω της και είχαν και οι δύο γυρισμένο το κεφάλι” είπε.

Πηγή: news247.gr

Όλη η επικαιρότητα