Lifestyle

Εμίλια Κλαρκ: Οι δημιουργοί του Game of Thrones την παγίδευσαν για τις γυμνές σκηνές

Ακούστε το άρθρο

Η 33χρονη ηθοποιός λέει πως στηρίχθηκε στο… αλκοόλ για να μπορεί να εμφανίζεται γυμνή και να μην ντρέπεται – Δεν ειδοποιήθηκε πριν δεχτεί τον ρόλο για το πόσα γυμνά πλάνα θα έχει – Δεν το έχει μετανιώσει, αλλά δεν θα το ξαναέκανε

Η Εμίλια Κλαρκ ισχυρίζεται ότι τα αφεντικά του Game of Thrones της άσκησαν ψυχολογικό πόλεμο και την… γέμισαν ενοχές προκειμένου να την πείσουν να δεχτεί να εμφανιστεί σε τόσες σκηνές γυμνή. Η ίδια υποστηρίζει ότι δεν ένιωθε καθόλου άνετα με αυτό, ωστόσο «δεν ήθελε να απογοητεύσει τους θαυμαστές της σειράς».

Σε παλαιότερη της συνέντευξη, η 33χρονη ηθοποιός είχε δηλώσει ότι δεν είχε συμφωνήσει με την ύπαρξη γυμνών πλάνων νωρίτερα, ωστόσο ένιωσε πως έπρεπε να το κάνει, γιατί ήταν καινούργια στον χώρο.

«Γνωρίζω πολύ καλύτερα τώρα με τι ακριβώς νιώθω άνετα και τι θέλω να κάνω. Έχω τσακωθεί στο πλατό, επειδή έλεγα “όχι, το σεντόνι θα μείνει πάνω” και εκείνοι απαντούσαν “δεν θες να απογοητεύσεις τους θαυμαστές που κέρδισες από το Game of Thrones. Και τότε απάντησα “Αντε γα…..”», λέει χαρακτηριστικά η Εμίλια Κλαρκ.

emilia1_2
Πολλοί ήταν οι σκηνοθέτες οι οποίοι ενεπλάκησαν στην πρώτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς, ωστόσο δεν είναι σαφές ποιοι άσκησαν τις εν λόγω πιέσεις στην Εμίλια Κλαρκ.

Η πρώτη σεζόν -στην οποία τα γυμνά πλάνα ήταν πολύ περισσότερα σε σχέση με τις επόμενες- ξεκίνησε τα γυρίσματα τον Ιούλιο του 2010 όταν η ηθοποιός ήταν μόλις 23 χρονών.

Έχοντας στο παρελθόν παραδεχτεί ότι «δεν θα ξαναέκανε το παραμικρό μέρος από τον ρόλο», η Εμίλια Κλαρκ πλέον παραδέχεται ότι είχε πάρα πολλές γυμνές σκηνές και ότι πολλές φορές χρειαζόταν αλκοόλ, ώστε να μπορέσει να τις βγάλει εις πέρας.

Η ίδια έχει δηλώσει: «Πήρα τη δουλειά και έπειτα μου έστειλαν τα σενάρια και, καθώς τα διάβαζα, κατάλαβα ότι εκεί υπήρχε το μειονέκτημα. Αλλά ερχόμουν φρέσκια από τη δραματική σχολή και το αντιμετώπιζα τελείως σαν καινούργια. Αν υπάρχει στο σενάριο, τότε χρειάζεται οπωσδήποτε. Όλα θα πάνε καλά».

«Οπότε συμφώνησα εκ των προτέρων. Αλλά φτάνοντας στο πλατό που έπρεπε και να το κάνω, ένιωσα τελείως έξω από τα νερά μου. Δεν είχα ιδέα τι έκανα και τι ακριβώς συνέβαινε. Είχα ξαναμπεί σε πλατό ταινίας άλλες δύο φορές στη ζωή μου και τώρα να ‘μαι εδώ τελείως γυμνή με όλους αυτούς τους ανθρώπους γύρω μου, χωρίς καν να ξέρω τι ακριβώς πρέπει να κάνω και δεν ξέρω τι περιμένουν και οι άλλοι από εμένα», προσθέτει η ηθοποιός.

emilia5

Και συμπληρώνει: «Ανεξάρτητα από τα γυμνά πλάνα, πέρασα την πρώτη σεζόν σκεπτόμενη ότι δεν δεν αξίζω τίποτα. Ό,τι και αν νιώθω είναι λάθος. Θα πάω να κλάψω στο μπάνιο και μετά θα γυρίσω στο πλατό, θα γυρίσουμε τη σκηνή και όλα θα είναι καλά. Και η πρώτη σεζόν ήταν αυτό που ήταν με έναν τόνο γυμνού».

Παλαιότερα, μάλιστα, έχει μιλήσει και για μία σκηνή στην πρώτη σεζόν, στην οποία ο Τζέισον Μομόα ως Καλ Ντρόγκο βιάζει την Ντανέρις την πρώτη νύχτα του γάμου τους.

Η Εμίλια Κλαρκ είχε πει πως ο Τζέισον Μομόα «έκλαιγε περισσότερα από όσο εγώ. Τώρα καταλαβαίνω πόσο τυχερή ήμουν που ήταν εκείνος δίπλα μου, γιατί θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί πολύ, πολύ, πόλύ διαφορετικά. Ο Τζέισον ήταν έμπειρος ηθοποιός, είχε κάνει ένα σωρό πράγματα πριν έρθει σε εκείνο το πλατό, μου είχε πει “γλυκιά μου, έτσι πρέπει να γίνει και έτσι δεν πρέπει να γίνει”. Ήταν τόσο ευγενικός και προσεκτικός. Και με νοιαζόταν σαν άνθρωπο».

emilia4

Ο συμπρωταγωνιστής της, μάλιστα, είχε ενθαρρύνει τη μικρή Εμίλια Κλαρκ να κάνει μόνο αυτά με τα οποία νιώθει άνετα.

«Ήταν σίγουρα δύσκολο. Όμως οι σκηνές που γύρισα με τον Τζέισον βγήκαν καταπληκτικές, γιατί εκείνος ήταν τελειομανής», συμπληρώνει η ηθοποιός.

emilia2
emilia3

via

Όλη η επικαιρότητα