Αθλητισμός

Εμμανουήλ Καραλής: Με τριπλό στόχο στο Παρίσι

Σε φουλ αγωνιστική δράση βρίσκεται ο Εμμανουήλ Καραλής που θα συνεχίσει τους αγώνες του στο Diamond League του Παρισιού.

Ο 20χρονος Πυργιώτης επικοντιστής που στην Πολωνία ισοφάρισε το φετινό του ατομικό ρεκόρ με 5.71μ. θα αγωνιστεί στη Γαλλία που είναι ο τελευταίος προκριματικός αγώνας για τον τελικό του Diamond League.

Ο στόχος για τον αθλητή του Ανδρέα Τσώνη είναι τριπλός. Πρώτα απ’ όλα να κάνει μια καλή εμφάνιση στον τελικό του Diamond League. Έχει πάρει την πρόκριση ως 12ος και στο Παρίσι σε αγώνα εκτός προγράμματος Diamond League θα κυνηγήσει την επίτευξη νέου ατομικού ρεκόρ στον ανοιχτό στίβο για να ξεκολλήσει από το 5.71μ. (στον κλειστό έχει πηδήξει 5.80μ.), κάτι στο οποίο βρέθηκε πολύ κοντά στο Σέτσιν αφού η τρίτη προσπάθεια του ήταν πολύ καλή ενώ πέρασε τα 5.71μ. πολύ ψηλά.

Τρίτος στόχος είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες με όριο. Θέλει να περάσει τα 5.80μ., ένα ύψος που το έχει όπως φάνηκε στην Πολωνία όπου πέρασε πολύ εύκολα τα 5.71μ.

Ο Καραλής θα εξαντλήσει τα περιθώρια μέχρι και την Ντόχα για να ξεμπερδεύει από το άγχος της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς, όπου μπορεί να βρεθεί και μέσω ranking.

Όλη η επικαιρότητα