Αθλητισμός

Εμμανουήλ Καραλής: «Πρώτα να πιάσω κοντάρι και μετά το αγωνιστικό πλάνο!»

Ακούστε το άρθρο

Mόλις ξεκινήσει τις κανονικές προπονήσεις, επιστρέψει στο ΟΑΚΑ και μπει ξανά σε άλματα θα αποφασίσει πως θα εξελιχθεί η σεζόν αγωνιστικά δηλώνει ο Εμμανουήλ Καραλής.

Ο Πυργιώτης πρωταθλητής του επί κοντώ από την στιγμή που μπόρεσε να προπονηθεί ελεύθερα σε εξωτερικό χώρο έχει ξεκινήσει δυναμικά προσπαθώντας να επανέλθει σταδιακά στα γνωστά του στάνταρ.

Ο 20χρονος άλτης του Απόλλωνα Πύργου δεν έχει ξεκινήσει ακόμα τις προπονήσεις του στο ΟΑΚΑ μαζί με την υπόλοιπη εθνική ομάδα και έτσι δεν έχει μπει ακόμα σε άλματα, αν και έχει βρει αρκετούς τρόπους που προσομοιώνουν ένα άλμα με το κοντάρι.

Λόγω αυτού λοιπόν, δεν έχει αποφασίσει ακόμα πως θα σχεδιάσει την αγωνιστική δράση στην καλοκαιρινή σεζόν  καθώς όπως είδαμε είναι πολύ πιθανό να γίνουν αγώνες το Φθινόπωρο (Σεπτέμβριο – Οκτώβριο) και η σεζόν να τραβήξει αρκετά.

Βέβαια, όπως τονίζει όλα θα κριθούν από την στιγμή που θα πιάσει κοντάρι στα χέρια του και έπειτα:

«Ξεκινάω σιγά σιγά πιο δυνατή προπόνηση, θα μπω και στο ΟΑΚΑ κάποια στιγμή αλλά δε βιάζομαι καθόλου. Για αγώνες ακόμα δεν ξέρουμε, δεν έχουμε βγάλει πλάνο. Περιμένω πρώτα να πιάσω κοντάρι και μετά βλέπουμε» δήλωσε ο «Μanolo» στο Sportsfeed.gr.

Όλη η επικαιρότητα