Γεύσεις Ηλεία

Emporium Vino από το Κτήμα Μπριντζίκη – Την Κυριακή το grand opening

Από τις 12 Νοεμβρίου, στο Κτήμα Μπριντζίκη, ξεκινά τη λειτουργεία του σε καθημερινή βάση (και Σαββατοκύριακα) το πρατήριο οίνου, ζύθου, και γευσιγνωσίας  Emporium Vino.

Μπορείτε να αγοράσετε σε χαμηλές τιμές πρατηρίου το Κρασί του Κτήματος Μπριντζίκη και τις Μπύρες της Ηλειακής Ζυθοποιίας και βεβαίως να δοκιμάσετε μερικά από τα σπανιότερα κρασιά κάβας και μπύρες στην Ελλάδα!!!

Θα παρέχονται κάρτες μέλους του Διεθνούς NJB CLUB οι κάτοχοι των οποίων θα έχουν εκπτώσεις μέχρι 25%! Και πολλά δώρα,  όπως επίσης και πρόσβαση σε Οίνους και Ζύθους κάβας, που δεν κυκλοφορούν στο εμπόριο!!!

Στο Emporium Vino, μπορείτε να παραγγείλετε προϊόντα στις ίδιες εκπληκτικές τιμές και να αποσταλούν σε όλο τον κόσμο με το πρόγραμμα [email protected] που έχει αναπτύξει το Ktima Brintziki.

Παρέχονται πολλές ειδικές συσκευασίες που μπορείτε να επιλέξετε για οποιαδήποτε περίσταση. (Δώρο Γάμου, Επιχειρηματικό Δώρο, Εορταστικό κ.λπ.)

Στο Emporium Vino, Σερβίρονται όλοι οι Οίνοι μας σε ποτήρι  με την συνοδεία πιάτου σπάνιων οινοεδεσμάτων, σε καταπληκτικές τιμές και υψηλή  ποιότητα.

Όλη η επικαιρότητα