Ελλάδα Κόσμος

Εμπρηστικός Οκτάι: «Οι Έλληνες δεν έχουν θάρρος – Θα ρίξουμε ξανά στη θάλασσα τους εχθρούς μας»

«Η Τουρκία μπορεί να παρέχει την εθνική της ασφάλεια σε ξηρά και θάλασσα με τον εθνικό της εξοπλισμό - Μπορούμε να φτιάξουμε και δορυφόρο» είπε ο Τούρκος αντιπρόεδρος
Ακούστε το άρθρο

Τη σκυτάλη των προκλήσεων από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πήρε σήμερα ο Τούρκος αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι ο οποίος συνέχισε την εμπρηστική ρητορική για τη γαλάζια πατρίδα και την αποφασιστικότητα της Άγκυρας να προασπίσει τα… «συμφέροντα» της!

«Στα 100 χρόνια από τη μεγάλη νίκη, όταν υπάρχει μια τόσο δυνατή Τουρκία, μπορούν όσοι πολεμούν παράνομα στην περιοχή και στη γαλάζια πατρίδα να δείχνουν το ίδιο θάρρος; Ο Έλληνας όπως στο παρελθόν, έτσι και σήμερα δεν έχει το θάρρος» υποστήριξε ο Οκτάι.

Ο Τούρκος αντιπρόεδρος σημείωσε επίσης: «Όσοι εποφθαλμιούν και βάζουν στο στόχαστρο του τη δημοκρατία, την σταθερότητα και τα συμφέροντα της Τουρκίας στην περιοχή, γνωρίζουν τις επιπτώσεις που θα έχουν; Αυτούς που έχουν φθόνο εντός και εκτός της χώρας θα τους ρίξουμε ξανά στη θάλασσα, όπως κάναμε και στον Αγώνα της Ανεξαρτησίας μας. Κανείς να μην αμφιβάλει για αυτό».

Σε μια νέα επίδειξη μεγαλοϊδεατισμού ο Οκτάι ανέφερε ακόμα: «Σήμερα, υπάρχει μια Τουρκία που μπορεί να παρέχει την εθνική της ασφάλεια σε ξηρά και θάλασσα με τον εθνικό της εξοπλισμό. Μιλάμε για μια Τουρκία που έχει την ικανότητα να κατασκευάσει τον δικό της δορυφόρο, μετράει μέρες για το «Turkey’s automobile TOGG», κάνει ρεκόρ στις εξαγωγές και πετυχαίνει υψηλές αποδόσεις σε γεωργία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούρκος αντιπρόεδρος.

πηγή:πρώτο θέμα

Όλη η επικαιρότητα