Ηλεία

Εμβολιασμοί κατ’ οίκον στο δήμο Ανδρίτσαινας- Κρεστένων

Εμβολιάστηκαν χθες συνολικά 36 άνθρωποι, σε πολλές κοινότητες – κυρίως ορεινές – του δήμου.
Ακούστε το άρθρο

Με πρωτοβουλία του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων και προσωπικά του δημάρχου Σάκη Μπαλιούκου, με τη συνδρομή του γενικού νοσοκομείου Ηλείας, έγιναν χθες δεκάδες εμβολιασμοί ηλικιωμένων και κατάκοιτων ανθρώπων του δήμου, οι οποίοι δεν μπορούσαν να μεταβούν στα εμβολιαστικά κέντρα, προκειμένου να προστατευτούν από τον κορωνοϊό.

Η πρωτοβουλία αυτή του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων ήταν πολύ επιτυχημένη και εμβολιάστηκαν χθες συνολικά 36 άνθρωποι, σε πολλές κοινότητες – κυρίως ορεινές – του δήμου.

Για αυτή την πρωτοβουλία του δήμου Ανδρίτσαινας Κρεστένων ο Δήμαρχος κος Σάκης Μπαλιούκος τόνισε χαρακτηριστικά:

“Ο εμβολιασμός σε κατάκοιτους και ανθρώπους μεγάλης ηλικίας, οι οποίοι δεν μπορούν να μεταβούν στα εμβολιαστικά κέντρα για να κάνουν το εμβόλιο, ξεκίνησε από τα Καλυβάκια και ακολούθησαν ο Γρύλος, το Γραίκα, τα Μπαρακίτικα, η Καλλιθέα, το Λιβαδάκι, η Ανδρίτσαινα, η Τρυπητή, το Πλουτοχώρι, στην Θεισόα και η Σκιλλουντία. Συνολικά εμβολιάστηκαν 36 άτομα μου ήταν στις ευπαθείς ομάδες και έπρεπε να κάνουν το εμβόλιο για να θωρακίσουν την υγεία τους απέναντι στον ιό”.

Υπεύθυνος για την ομαλή διεξαγωγή του εμβολιασμού ήταν ο γραμματέας του δήμου κος Κωνσταντίνος Πολυζωγόπουλος, ενώ από το δήμο συμμετείχαν συνολικά τέσσερα άτομα, ενώ υπήρχε η πολύτιμη συνδρομή της Βοήθειας στο σπίτι. Από το νοσοκομείο του Πύργου συμμετείχαν γιατρός, νοσηλεύτριες και διοικητική υπάλληλος, που ενημέρωσαν τους ηλικιωμένους για τα οφέλη του εμβολιασμού.

Όλη η επικαιρότητα