Ηλεία

Εν αρχή… είναι το γλέντι – Κάλεσμα από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αμαλιάδας για την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου

Ακούστε το άρθρο

Με γιορτή θα κάνει την έναρξη της νέας κυνηγετικής περιόδου ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαλιάδας.

Μία γιορτή που θα γίνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, προκειμένου να πάει καλά το κυνήγι, που ξεκίνησε στις 20 Αυγούστου, και ταυτόχρονα οι κυνηγοί να έρθουν πιο κοντά και να ανταλλάξουν τις απόψεις τους και γιατί όχι… να κάνουν και προτάσεις για την νέα περίοδο και για την λειτουργία του Συλλόγου.

Το ραντεβού έχει δοθεί την ερχόμενη Τετάρτη 30 Αυγούστου γύρω στις 9 το βράδυ στα γραφεία του Συλλόγου.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου κ. Κώστας Μουσάς, η γιορτή πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά πέρυσι και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς η ανταπόκριση των κυνηγών ήταν μεγάλη, γι’ αυτό και το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ανέλαβε την πρωτοβουλία να επαναλάβει την δράση.

Φαγητό και κουβεντούλα

Η βραδιά θα περιλαμβάνει μεζεδάκια και κρασάκι, προσφορά των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου, για να ευχηθούν οι κυνηγοί για καλή κυνηγετική περίοδο και ασφαλή κυνήγια. Γι’ αυτό και καλούνται όλοι οι κυνηγοί- μέλη του Συλλόγου, καθώς και οι φίλοι του Συλλόγου είναι ευπρόσδεκτοι στην γιορτή.

«Η κυνηγετική χρονιά που ξεκίνησε πριν από μερικές ημέρες, είναι χρονιά αλλαγών και δράσεων για τον Σύλλογό μας σε όλους τους τομείς. Αλλαγές και δράσεις με την δύναμη που πηγάζει από την στήριξη των ίδιων των κυνηγών, που στηρίζουν τον Σύλλογό μας και τις πρωτοβουλίες και ενέργειες του Διοικητικού Συμβουλίου. Έτσι ξεκινάμε και φέτος με αυτή την γιορτή και αυτό που θέλω να επισημάνω εγώ προς τους φίλους κυνηγούς είναι πώς… τα καλύτερα έρχονται. Και βέβαια, τους περιμένουμε όλους το βράδυ της Τετάρτης» ανέφερε ο κ. Μουσάς.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί και λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα, τα οποία είναι προσφορά των παρακάτω καταστημάτων:

-250 φυσίγγια προσφορά του καταστήματος Βασίλειος Ρουμελιώτης Κυνηγετικά είδη στην Αμαλιάδα.

– Ένα μπεκατσοπαντέλονο Toxotis, προσφορά του καταστήματος Βασίλης Μετζελόπουλος Pet-shop είδη κυνηγίου στην Αμαλιάδα.

– Ένα μπεκατσοπαντέλονο προσφορά του καταστήματος Τρίμμης Γιώργος είδη κυνηγίου στον Πύργο.

-Δυο τσουβάλια σκυλοτροφή, προσφορά του καταστήματος “Ο Συριόπουλος” ζωοτροφές στην Αμαλιάδα.

– Ένα τσουβάλι σκυλοτροφή, προσφορά του καταστήματος  Τάκης Κότσιφας ζωοτροφές, στην Αμαλιάδα.

Ο κ. Μουσάς ευχαριστεί ιδιαίτερα τα ανωτέρω καταστήματα για την ευγενική τους χορηγία και την στήριξή τους στον Σύλλογο.

Ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας Κώστας Μουσάς, καλεί όλους τους κυνηγούς- μέλη και τους φίλους του Συλλόγου να δώσουν το παρών.

Όλη η επικαιρότητα