Media Ηλεία Ψυχαγωγία

«Εν – Χορδώ», με Ηλειακή συμμετοχή στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Με τρία «Ναι» από τον Γιώργο Καπουτζίδη, τη Μαρία Μπακοδήμου και τον Σάκη Τανιμανίδη, η Συμφωνική Λαϊκή Ορχήστρα Εν –Χορδώ της Πάτρας, πήρε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του τηλεοπτικού διαγωνισμού «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» που προβάλλεται από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Μέλος της ορχήστρας  – που δημιούργησε το 2014 ο μαέστρος Θεόδωρος Γεωργόπουλος (σ.σ παρακολουθούσε από τα παρασκήνια), με στόχο προώθηση του Λαϊκού και Ρεμπέτικου τραγουδιού, μέσω του μπουζουκιού – είναι και ένα «δικό μας» παιδί, η Άννα – Μαρία Μπακοβασίλη, από το Λαντζόι, η οποία βρέθηκε στην Πάτρα για να σπουδάσει (σ.σ απόφοιτος του Τμ. Διοίκησης Επιχειρήσεων) και στην πορεία έγινε μέλος της ορχήστρας.

Στη σκηνή του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» ανέβηκαν 27 μέλη της ορχήστρας (25 έπαιξαν μπουζούκι, 1 κιθάρα, 1 ντραμς) έπαιξαν μια διασκευή από τα τραγούδια «Μισιρλού» και «Οι Χαρταετοί» και κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους κριτές, αποσπώντας διθυραμβικά σχόλια αλλά και τα τρία πολυπόθητα «Ναι». Την παρουσίαση της ομάδας έκανε στο τέλος ο παλαιότερος μαθητής,  Σπύρος Στασινόπουλος, ενώ η Άννα – Μαρία, μίλησε πριν ανέβουν στη σκηνή, για τη συμμετοχή της ορχήστρας.

Η ίδια, μιλώντας στην εφημ. «Πατρίς» σημείωσε πως ήταν μια όμορφη εμπειρία, χωρίς ωστόσο να μας αποκαλύψει τι θα δούμε και θα ακούσουμε στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.

Όλη η επικαιρότητα