Ηλεία

Ένα ξεχωριστό πρωινό στο Aldemar Olympian Village

Ακούστε το άρθρο

Ένα εποικοδομητικό, διδακτικό και άκρως…γευστικό πρωινό, πέρασαν οι μαθητές του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Πύργου και του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Πύργου, στις εγκαταστάσεις τους Ξενοδοχειακού Συγκροτήματος Aldemar Olympian Village.

Η φιλοξενία των μαθητών και εκπαιδευτικών τους στις εγκαταστάσεις της Σκαφιδιάς αποτελεί «παράδοση» ετών, λίγο πριν τη λήξη της σχολικής χρονιάς. Τους μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ και του Ε.Ε.Γ Πύργου, που συνόδευσαν οι Διευθύντριες Αγγελική Πετρόγιαννη και Μαρία Δρακοπούλου, με τους εκπαιδευτικούς των δυο σχολείων, υποδέχθηκαν η Υποδιευθύντρια του Ξενοδοχείου Χριστιάνα Βασιλειάδου όσο και η Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού Χρύσα Στυλιανίδη.

Για τους μαθητές των δυο Δομών, αποτέλεσε και εκπαιδευτική επίσκεψη, σε χώρους εργασίας, για τα μαθήματα που κάνουν στο και στο πλαίσιο των εργαστηρίων για τα μαθήματα που αφορούν τον τουρισμό και τη γαστρονομία. Οι μαθητές περιηγήθηκαν στους χώρους και είδαν τον τρόπο λειτουργίας και εργασίας, ενώ στη συνέχεια τους προσφέρθηκε πλούσιο πρωινό με χυμούς, καφέ και γλυκίσματα. Για τα παιδιά, υπήρχε και μια ακόμα ευχάριστη έκπληξη, αφού τους προσφέρθηκαν αναμνηστικά δωράκια (μια τσάντα με σετ ζωγραφικής για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους) κάνοντας ακόμα πιο φωτεινά τα ήδη χαρούμενα πρόσωπά τους. Γι’ αυτά τα χαμόγελα, οι κυρίες Πετρόγιαννη και Δρακοπούλου ευχαρίστησαν τις κυρίες Βασιλειάδου και Στυλιανίδη και όλο το προσωπικό, που πάντα βρίσκουν τρόπο να κάνουν τα παιδιά να χαμογελούν, ενώ εκ μέρους της Διεύθυνσης του Ξενοδοχείου η κα Βασιλειάδου τους ευχαρίστησε για επίσκεψη και τα χαμόγελα με τα οποία «γέμισε» ο χώρος, σημειώνοντας ότι είναι πάντα ευπρόσδεκτοί, αφού επιθυμία και του Προέδρου της Aldemar Αλέξανδρου Αγγελόπουλου, είναι η προώθηση δράσεων που αφορούν τη νεολαία και την οικονομία της φιλοξενίας.

Όλη η επικαιρότητα