Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Εναντίον του Αντζουλάτου στρέφεται νομικά ο δήμος Πατρέων

politeia12.jpg
Ακούστε το άρθρο

Έντονη, τόσο σε φραστικό όσο και σε δικαστικό επίπεδο, είναι η αντίδραση της δημοτικής Αρχής της Πάτρας στις κινήσεις αιφνιδιασμού στις οποίες προχωρεί συστηματικά η πλευρά του επιχειρηματία Κώστα Αντζουλάτου, με στόχο να εκκενώσει τον πολυχώρο “Πολιτεία” από κάθε κινητό περιουσιακό στοιχείο.

Έστω και αν έχουν προηγηθεί ασφαλιστικά μέτρα και συντηρητική κατάσχεση όλων των αντικειμένων που βρίσκονται στο χώρο, ώσπου η Δικαιοσύνη ν’ αποφανθεί επί του αιτήματος έξωσης εταιρείας του κ. Αντζουλάτου από την “Πολιτεία”, λόγω μη καταβολής πολλών ενοικίων στο Δήμο Πατρέων, στον οποίο και ανήκει το συγκεκριμένο κτιριακό συγκρότημα των πρώην Δημοτικών Σφαγείων.

Κύκλοι της δημοτικής Αρχής, σχολιάζοντας τις τελευταίες ενέργειες του κ. Αντζουλάτου, που έφτασε στο σημείο ν’ απομακρύνει από το χώρο, μεταφέροντάς το στο πολυκατάστημα IDEA, ακόμη και το παλιό βαγόνι στο οποίο στεγαζόταν άλλοτε ο ραδιοσταθμός “Πολιτεία FM”, τόνιζαν ότι “εμείς τον καουμπόι ή τον σερίφη δεν πρόκειται να τον παίξουμε”. 

Και συνέχιζαν, αναφερόμενοι πάντα στο γνωστό επιχειρηματία και τέως Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας: “Θα τον πολεμήσουμε νομικά και νομικά θα δικαιωθούμε. Ηρωισμούς και ακτιβισμούς σαν κι αυτούς του κ. Αντζουλάτου ο Δήμος δεν πρόκειται να τους ακολουθήσει. Έχουμε εγκαίρως προσφύγει στη Δικαιοσύνη, ώστε να μην χάσουμε ούτε ένα ευρώ απ’ όσα μας χρωστάει ο κ. Αντζουλάτος”.

Εξάλλου, ο Δήμος της Πάτρας σήμερα  το πρωί θα προσφύγει εναντίον του κ. Αντζουλάτου, για την εκ μέρους του κατάργηση στην πράξη των ασφαλιστικών μέτρων και της συντηρητικής κατάσχεσης.

Πηγή: dete.gr

Όλη η επικαιρότητα