Παρουσίαση Επιχείρησης

Ένας αιώνας “Gourgoulis Family” στη Ζαχάρω!

Το “Gourgoulis Family”, εδώ και έναν αιώνα, προσφέρει στους πελάτες του, αγνά προϊόντα, φτιαγμένα με αγάπη, μεράκι και σεβασμό προς όλους εμάς. 
Ακούστε το άρθρο

Με μία διαδρομή που κρατά έναν αιώνα, γεμάτη από πρωτοποριακές ιδέες, πλούσιες, ποιοτικές γεύσεις και αρώματα, η οικογένεια Γουργούλη, κρατά ζωντανή την παράδοση.

Η ιστορία της επιχείρησης, ξεκινά το 1921 όταν οι αείμνηστοι Θανάσης και Αγγελική πηγαίνουν από την Αμερική στη Ζαχάρω και ξεκινούν τη λειτουργία του αρτοποιείου προσφέροντας στην περιοχή, καθημερινά, φρέσκο ψωμί.  Η επιχείρηση με την πάροδο των χρόνων περνά στα χέρια του Γιώργου και της Μαρίας Γουργούλη όπου και τη συνεχίζουν με το ίδιο μεράκι μέχρι το 1983 που η σκυτάλη περνά στο γιο τους Χρήστο… 

Με κύρια εφόδια το μεράκι και την αγάπη για την αρτοποιία και τη ζαχαροπλαστική η επιχείρηση το 2019, περνά πια στην τέταρτη γενιά που αντιστοιχεί στα πρόσωπα του Γιώργου, του Σπύρου και της Μαρίας Γουργούλη… Μεταφέρονται σε νέο κατάστημα προσαρμοσμένο στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής ενώ τα προϊόντα τους βασίζονται σε παραδοσιακές συνταγές αλλά και στην ανάγκη κάλυψης των ολοένα και αυξανόμενων διατροφικών απαιτήσεων.

Το “Gourgoulis Family”, εδώ και έναν αιώνα, προσφέρει στους πελάτες του, αγνά προϊόντα, φτιαγμένα με αγάπη, μεράκι και σεβασμό προς όλους εμάς. 

Πριν λίγες ημέρες η οικογένεια Γουργούλη, έσβησε τα 100 κεριά της μοναδικής αυτής διαδρομής, κι εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε και στα 200!

Όλη η επικαιρότητα