Βιβλίο

Ένας νέος κύκλος ανοίγει για τις Εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ

Οι εκδόσεις "Κάκτος" αλλάζουν "σπίτι"!
Ακούστε το άρθρο
Οι εκδόσεις “Κάκτος” αλλάζουν “σπίτι”, έπειτα από 30 χρόνια, κατά τα οποία διατηρούσαν την έδρα τους στο ιστορικό κτίριο του Ερνέστου Τσίλλερ, στην οδό Πανεπιστημίου 46.
Η ανακοίνωση του εκδοτικού οίκου: 

Αγαπητοί φίλοι των Εκδόσεων ΚΑΚΤΟΣ,

Όπως ίσως γνωρίζετε, το ιστορικό κτίριο του Ερνέστου Τσίλλερ στην οδό Πανεπιστημίου 46, στο οποίο έχουν την έδρα τους οι Εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ εδώ και πάνω από 30 χρόνια, πρόκειται να ανακαινισθεί και να αλλάξει χρήση. Οι Εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ θα πρέπει να μεταστεγαστούν, όπως και οι υπόλοιπες επιχειρήσεις που στεγάζονται στο κτίριο.

Μεταστεγαζόμαστε με συγκίνηση, γιατί αποχωριζόμαστε ένα ιστορικό κτίριο, αλλά και με ενθουσιασμό για τον νέο κύκλο που ανοίγεται για τις Εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ και το βιβλιοπωλείο μας. Σκοπός μας είναι στους προσεχείς μήνες να σας υποδεχτούμε σε έναν υπέροχο βιβλιοφιλικό χώρο στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας: ένα βιβλιοπωλείο-καφέ που θα αποτελέσει μια νέα εστία πολιτισμού αλλά και διασκέσασης/ψυχαγωγίας στα πρότυπα ευρωπαϊκών πρωτευουσών.

Μέχρι τότε, οι Εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ συνεχίζουν τη λειτουργία τους ως εξής:

  • Στον χώρο του βιβλιοπωλείου μας, στην οδό Πανεπιστημίου 46, λειτουργεί bazaar βιβλίων έως τις 29 Μαΐου. Βρείτε βιβλία των Εκδόσεων με μεγάλες εκπτώσεις έως 70%! (Ωράριο λειτουργίας του βιβλιοπωλείου: Δευτέρα – Παρασκευή 10.00-18.00, Σάββατο κλειστά).
  • Το βιβλιοπωλείο μας στην οδό Πανεπιστημίου 46 θα σταματήσει να λειτουργεί στις 30 Μαΐου 2023. Το νέο μας βιβλιοπωλείο σε νέα διεύθυνση στο κέντρο της Αθήνας, που θα ανακοινωθεί σύντομα, θα είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί μετά τους θερινούς μήνες.
  • Από τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 και έως την οριστική μεταστέγασή μας σε νέο ιδιόκτητο κτίριο στο κέντρο, η έδρα μας θα λειτουργεί προσωρινά στην οδό Λασκαρίδου 35, Καλλιθέα, ΤΚ 17676. Συνεχίζουμε αδιάλειπτα τη λειτουργία μας για την έκδοση βιβλίων, τη χονδρική πώληση και την εξυπηρέτηση των πελατών του eshop μας, www.kaktos.gr.
  • Για το σύντομο διάστημα που δεν θα λειτουργεί το βιβλιοπωλείο μας, θα μπορείτε να παραγγέλνετε βιβλία ή να μείνετε σε επαφή μαζί μας:
  • στο kaktos.gr
  • τηλεφωνικά στο 210 3840524
  • μέσω email στο info@kaktos.gr
  • από τα προφίλ μας στο Facebook, στο Instagram και στην Google.
  • Όπως πάντα, τα βιβλία μας διατίθενται σε όλα τα βιβλιοπωλεία.

Κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή. Σας υποσχόμαστε η νέα αυτή αρχή να είναι συναρπαστικά βιβλιοφιλική και να ανταμώσουμε ξανά στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Περισσότερες λεπτομέρειες θα σας ανακοινώσουμε σύντομα!

KAKTOS Bookshop: Πανεπιστημίου 46, Αθήνα

Νέο ωράριο βιβλιοπωλείου: Δευτέρα – Παρασκευή 10.00-18.00 | Σάββατο: κλειστά!

Όλη η επικαιρότητα