Ηλεία

Ενημερωτική ημερίδα για την προσβασιμότητα στον Πύργο από τον Σύλλογο Παραπληγικών Κινητικά Αναπήρων Ηλείας

Ακούστε το άρθρο

«Η προσβασιμότητα στο σύγχρονο κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον της Ευρώπης και της Ελλάδας» είναι το θέμα ενημερωτικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί από το Σύλλογο Παραπληγικών Κινητικά Αναπήρων Ηλείας με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, στις 6 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο της Π.Ε Ηλείας, στον Πύργο.

Στην εκδήλωση που εντάσσεται στο πλαίσιο του ετήσιου σχεδίου δράσης για την προαγωγή Υγείας των πολιτών και τη στήριξη των ευάλωτων ομάδων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, θα αναπτυχθούν τα ζητήματα που αφορούν στην προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία σε πολλαπλές πλευρές της κοινωνικής και οικονομικής ζωής.

Ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) Ιωάννης Βαρδακαστάνη, θα είναι ένα εκ των κεντρικών ομιλητών.

Για τη διοργάνωση και την πραγματοποίηση της ενημερωτικής δράσης εκτός από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, συνεργάζονται η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και ΑμεΑ Ν.Ηλείας «ΗΛΙΣ».

  • Σε άλλο αρχείο επισυνάπτεται το πλήρες πρόγραμμα της εκδήλωσης

Όλη η επικαιρότητα