ΕΠΣ Ηλείας

Ενιπέας Λαντζοίου: Kράτα «κλειστά» ακόμα τα χαρτιά του ο Ν. Μπακοβασίλης

Ακούστε το άρθρο

Το ενδιαφέρον στην ομάδα του Ενιπέα στρέφεται πλέον στην «επόμενη μέρα» του συλλόγου,  και τις αποφάσεις που θα λάβει ο ισχυρός άνδρας του Ενιπέα, ο Νίκος Μπακοβασίλης.

Ο  άνθρωπος δηλ. που πήρε την ομάδα που βρισκόταν  μια «ανάσα» από τη διάλυση, παίζοντας μπαράζ κάποτε παραμονής στο Στ. Πύργου για να παραμείνει στη Β΄ τοπική, και την έφτασε μια «ανάσα» από τη Γ΄ εθνική, μαζί βέβαια με τους συνεργάτες του και τον τεχνικό Νίκο Γκρίλλα! Τις τελευταίες ώρες και ιδίως μετά το ματς με την Κρέστενα το περασμένο Σάββατο, έχουν ακουστεί διάφορα σενάρια περί αναδίπλωσης και αποχώρησης του Νίκου Μπακοβασίλη!  Ωστόσο το βέβαιο είναι ότι τις επόμενες μέρες αναμένεται ο ίδιος να προβεί σε δημόσια τοποθέτηση, επί του συνόλου των θεμάτων που αφορούν στον Ενιπέα. Για την ώρα, ο ίδιος κρατάει κλειστά τα χαρτιά του.

Είναι εξάλλου πολύ πρόωρο ακόμα , καθώς έχουν-δεν έχουν περάσει 36 ώρες από το φινάλε του παιχνιδιού που έκρινε τον τίτλο. Οι αποφάσεις που ο ίδιος θα πάρει, και  θα καθορίσουν το μέλλον ενός συλλόγου που έκανε γνωστό το Λαντζόι όχι μόνο στην Ηλεία αλλά σε όλη την Ελλάδα(άλλωστε  αυτό φάνηκε στο ματς με τον Ξενοφώντα, όπου βρέθηκαν φίλαθλοι και παράγοντες  από Αχαΐα, Μεσσηνία, Αρκαδία κ. λ. π.) , απαιτούν ηρεμία και νηφαλιότητα και θα ληφθούν σε εύλογο χρονικό ορίζοντα. Καθώς  για το Νίκο Μπακοβασίλη η «Λαμπαδάριο», ο Ενιπέας αποτελεί ένα ακόμα «παιδί» του! Πάντως πολλά θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις της γενικής συνέλευσης της ΕΠΟ την 28.06.2019!

Εκεί όπου θα παρθούν αποφάσεις αναφορικά με την διεξαγωγή της νέας Γ Εθνικής κατηγορίας σε 10 ΟΜΙΛΟΥΣ αποτελούμενους από 14-15 ομάδες ο κάθε όμιλος προκειμένου να μικρύνουν οι αποστάσεις ώστε να μειωθούν τα έξοδα μετακίνησης, πράγμα που σημαίνει και την άνοδο των δευτεραθλητών των ενώσεων!

Όλη η επικαιρότητα