ΕΠΣ Ηλείας

Ενιπέας Λαντζοίου: Tαμείο στο τέλος

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Ενιπέα Λαντζοίου, για το γεγονός  ότι η ομάδα για πρώτη φορά φέτος, βρέθηκε στην κορυφή της Α1!

Όχι όμως και από το αποτέλεσμα στο Επιτάλιο, καθώς  η ομάδα στο α΄ ημίχρονο ήταν αρκετά καλή,  έχασε ευκαιρίες με το τσουβάλι…, και αφού δεν μπόρεσε να «καθαρίσει εκεί το ματς, το «πλήρωσε» στην επανάληψη, μένοντας ευτυχώς… στο «Χ», καθώς έτσι όπως πήγε το ματς, μπορούσε και να χάσει στο 95΄, αν η μπάλα δεν κατέληγε στο δοκάρι στο σουτ του  Μακρή!

Το ματς βέβαια αυτό αποτελεί παρελθόν για τους «πράσινους» του Νίκου Γκρίλλα που βλέπουν πλέον μπροστά τους,  αυτό  του Σαββάτου στο Λαντζόι όπου επιστρέφει η ομάδα , κόντρα στην  Ολυμπιάδα Γουμέρου.

Ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, καθώς το ματς είναι γειτονικό ντέρμπι!

Φυσικά μπορεί να υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, όμως οι «πράσινοι» δεν χαλαρώνουν, αλλά κοιτάζουν  κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, καθώς όλα τα ματς χρειάζονται προσοχή και σοβαρότητα!

Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά  προβλήματα, με την ομάδα να ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της, με μοναδικό στόχο τη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών, κάνοντας ταμείο… στο τέλος  της σεζόν!

Όλη η επικαιρότητα